Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ

Και γιατί είναι πρόβλημα να μου αρέσει τόσο πολύ το σεξ;

Η Λίνα Ρόκου παρατηρεί ότι ακόμη φορτώνουμε τις γυναίκες με την ενοχή «αυτή το θέλει υπερβολικά πολύ» και εκνευρίζεται που δεν παραδεχόμαστε πως το σεξ είναι μια από τις χαρές της ζωής.
Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ
H Λίνα Ρόκου μαρτυρά όσα λέγονται μεταξύ 3ου και 4ου ποτού.

Έχω ακούσει τη Μαρίνα να λέει για τη φίλη της τη Στέλλα «Όλο σεξ θέλει αυτό το κορίτσι, με τίποτα δε χορταίνει», έχω ακούσει από σύντροφό μου «Αμάν μαρή με ξεπουπούλιασες» κι ας γελούσαν μέχρι και τα μουστάκια του, έχω ακούσει τη Ντάλια να αναρωτιέται «Είναι φυσιολογικό που σκέφτομαι τόσες πολλές φορές την ημέρα το σεξ;». Όταν βέβαια ρώτησα τη Ντάλια τι εννοεί λέγοντας «πολλές φορές» δεν μπόρεσε να το προσδιορίσει, και όταν επέμενα λέγοντας «πολλές φορές τις θεωρείς εσύ ή οι άλλοι;» γέλασε κοκκινίζοντας.

Λένε ότι οι άντρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ, δεν θυμάμαι ανά πόσα δευτερόλεπτα σύμφωνα με τον αστικό μύθο. Δεν έχω ακούσει κανέναν άνδρα να παραπονιέται ότι αισθάνεται ενοχικά για αυτό. Τότε γιατί το να σκέφτεται το σεξ ή να κάνει σεξ συχνά μια γυναίκα την προβληματίζει τόσο πολύ;

Πρόσφατα διάβασα το γράμμα μιας αναγνώστριας στη Guardian που εξομολογούταν ότι ήταν 55 ετών, ότι μετά από έναν μακροχρόνιο και χωρίς σεξ γάμο που έληξε είχε βρει έναν συνομήλικο της σύντροφο, με τον οποίο βρίσκονταν κάθε δεύτερη εβδομάδα επειδή ζούσαν σε διαφορετικές πόλεις και αναρωτιόταν αν ήταν οκ να κάνει σεξ οκτώ φορές την ημέρα ή θα έπρεπε να «θέσει την μανία της για σεξ υπό έλεγχο». Βάζω στοίχημα ότι ο σύντροφος της δεν έχει τέτοιες σκέψεις.

Είναι σούπερ να έχεις όρεξη για σεξ, σημαίνει όρεξη για ζωή, σημαίνει ότι το σώμα σου βρίσκεται σε άνθηση (ανεξαρτήτως ηλικίας), σημαίνει ότι ξέρεις να απολαμβάνεις τη χαρά τη ζωής, γιατί το σεξ είναι χαρά της ζωής.

Είναι υπέροχο να ξυπνάς το πρωί και να τον καβαλάς ενώ μισοκοιμισμένοι και οι δύο νιώθετε τα κύτταρα να ξυπνούν, είναι σέξι να την σκέφτεσαι στο μίτινγκ και να μην μπορείς να σηκωθείς από την καρέκλα (φρόντισε να μη το πάρουν είδηση οι υπόλοιποι/υπόλοιπες γιατί θα γίνει άβολο για όλους), είναι σούπερ την ώρα που γαμιέστε να σκέφτεσαι αυθόρμητα όταν μόλις τελειώσετε θέλεις να ξαναρχίσετε αμέσως γιατί δεν τον/την χορταίνεις με τίποτα.

Και σόρι αγόρια εσείς έχετε κάποιο όριο αντοχής, τα κορίτσια μπορούν να συνεχίζουν εις τους αιώνες των αιώνων (αμήν!) για αυτό ας αφήσουμε λίγο στην άκρη τις μαλακίες για το ποιος σκέφτεται ή θέλει ή χαίρεται πιο πολύ το σεξ.

Βέβαια, κάποιοι στιγμή φτάνει και η ώρα του απολογισμού. Καλή ώρα είναι αυτή, δεν είναι η ώρα των ενοχών αλλά η στιγμή να δεις πώς τα έχεις πάει μέχρι τώρα και πώς θα συνεχίσεις από εδώ και μπρος. Όταν πριν κάποια χρόνια είχα κάνει το θέμα «Εσείς λέτε πάντα την αλήθεια, όταν σας ρωτάνε με πόσους έχετε κάνει σεξ;» η Ουρανία που είχε απαντήσει ότι το νούμερο ήταν μεταξύ 50 και 60 είχε συμπληρώσει «Δεν έχω μετανιώσει που έχω κάνει σεξ με τόσα άτομα. Έχω μετανιώσει που έχω κάνει σεξ με συγκεκριμένα άτομα, επειδή ήταν μαλάκες». Επίσης έχω ακούσει από τρεις διαφορετικούς άνδρες (45+ ετών) ότι ναι είχαν τριψήφιο αριθμό παρτενέρ και το έκαναν γιατί τους άρεσε πολύ το σεξ αλλά παρ’ όλα αυτά νιώθουν πια ότι ήταν και ενός είδους εμμονή αυτό, ο ένας το παραδέχτηκε και ως «ξοδεύτηκα». Ίσως όσο μια κοινωνία, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα, απαιτούσε από μια γυναίκα να μην το «παρακάνει» απαιτούσε αντιστοίχως από έναν άνδρα να το «παρακάνει».

Όπως και να ‘χει, τουλάχιστον στο δικό μου το μυαλό, το να σκέφτεσαι πολλές (ναι ρε, πολλές) φορές το σεξ μέσα στη διάρκεια της ημέρας είναι τονωτική ένεση ακόμη και όταν βασανίζεσαι λίγο γιατί την ώρα που το θες δεν μπορείς πάντα να το έχεις. Μαλακία λίγο #diplis

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.