ΜΟΥΣΙΚΗ Τώρα παίζει το άλμπουμ Stranger από τους Balmorhea. Γενικά, ό,τι μας έρθει στο μυαλό κάθε στιγμή το βάζουμε στο player. Eκτός από το φετινό καλοκαίρι που ακούσαμε όλα τα γαμάτα cheesy love songs των 80s στο αυτοκίνητο γιατί είχαμε ξεχάσει να πάρουμε μαζί οτιδήποτε σχετικό με μουσική. Αγαπημένοι μας είναι οι Sebastien Tellier, Sufjan Stevens και φυσικά οι άπειρες playlist των Majestic και Kitty Pride. Mπορούμε να ακούμε από μουσική ασανσέρ μέχρι πειραματικά μπλιμπλίκια. Ανάλογα με τη φάση. Τα τελευταία live που ευχαριστηθήκαμε ήταν των Mykki Blanko, TEAMΣ, Boy Child. Τα σπάσανε, δε θέλαμε να τελειώσει η συναυλία, ήμασταν σε μια ονειρική εκστασιακή κατάσταση! Πες μας ότι ήσουν εκεί!

ΒΙΒΛΙΑ Περνάμε φάση Χαρούκι Μουρακάκι οπότε στο κομοδίνο μας θα δεις το 1Q84″ και Το Κουρδιστό Πουλί”. Από τα αγαπημένα μας είναι το The Book of Shrigley” του Nτέιβιντ Σρίγκλεϊ.

TAINIEΣ Οι ταινίες που μας άρεσαν σε τυχαία σειρά είναι το Girl on the Bridge του Πατρίς Λεκόντ, το Ε.Τ. του Στίβεν Σπίλμπεργκ και το Spring, Summer, Fall, Winter and Spring του Κιμ Κι-Ντουκ.

ΙΝΤΕΡΝΕΤ Χρησιμοποιούμε συνέχεια τα κοινωνικά δίκτυα γιατί μας βοηθούν να επικοινωνούμε τα νέα των Akira Mushi. Έτσι κάθε μέρα ασχολούμαστε με το instagram, το Twitter, το Facebook και το YouTube.

ΣΠΟΡ  Aν θεωρούνται σπορ, ας πούμε ότι κάνουμε yoga, surf και breakdancing!

ΤV Μόνο Τrue Blood.

ΤΑΞΙΔΙ Νοσταλγούμε το πρώτο μας ταξίδι, που αποτέλεσε και crash test για την μετέπειτα συνεργασία μας σαν Αkira Mushi, στο Μιλάνο. Τώρα σκεφτόμαστε τον επόμενο μαγικό προορισμό που θα είναι η Κωνσταντινούπολη!

TΩΡΑ Είμαστε φρέσκες σχεδιαστές ονείρων του σήμερα μέσα σε δύο σώματα σκύλων. Μήπως όμως ακούγεται καλύτερα στα αγγλικά; Fresh design dreamers of today in 2 dogs bodies!

Περισσότερες Akira Mushi:

Flagship stores:

9 Andrea Gini Str.,  Halandri, Athens, Greece

Call @ +30 2130 233 617

Opening hours:

Monday/Wednesday/Saturday 10:00 – 16:00

Tuesday/Thursday/Friday 10:00 – 21:00

 2 Fokionos Str., Syntagma, Athens, Greece

Call @ +30 2130 245 341

 Opening hours:

Monday/Wednesday/Saturday 10:00 – 18:00

Tuesday/Thursday/Friday 10:00 – 21:00