Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
16.09.2021

Το πρώτο Quiet Spot από το AXE BLACK είναι γεγονός!

Αν λοιπόν θέλετε να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία ενός Axe Quiet spot από κοντά, δεν έχετε παρά να κάνετε υπομονή μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Το AXE BLACK, η νέα σειρά περιποίησης για άντρες, σε συνεργασία με την OgilvyAction και το MTV, πραγματοποίησε το πρώτο Quiet Spot – ένα μοναδικό event όπου γνωστοί celebritiesμεταμορφώνονται σε street artists και βγάζουν live την quiet πλευρά του εαυτού τους.

Την Παρασκευή, 5 Ιουνίου, λίγο με τις 9 το βράδυ, στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Θησέως στο κέντρο της Αθήνας, οι περαστικοί είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους Τάμτα, ανέβηκε στην αυτοσχέδια σκηνή και τραγούδησε live σε unplugged εκτέλεση δικά της τραγούδια αλλά και διασκευές γνωστών ξένων τραγουδιών, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται να «φωνάζεις» για να ακουστείς!

Ο κόσμος αφού ξεπέρασε την αρχική έκπληξη, κατέκλυσε τη γύρω περιοχή και συμμετείχε ενεργά στην πρώτη quiet συναυλία, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας για περισσότερο από 45 λεπτά.

Αν λοιπόν θέλετε να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία ενός Axe Quiet spot από κοντά, δεν έχετε παρά να κάνετε υπομονή μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Όσο για το ποιος καλλιτέχνης θα μεταμορφωθεί σε street artist, αυτό παραμένει έκπληξη! Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του AXE Greece στο facebook και στο MTV για περισσότερες αποκαλύψεις.

ΑΧΕ BLACK. Bring the Quiet!

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.