Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
31.01.2023

“Έφαγα σφαίρα στην καρδιά” δήλωσε στη δίκη Φιλιππίδη η Ελπίδα Νίνου

"Κατάλαβα πως είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγος σου" είπε.
“Έφαγα σφαίρα στην καρδιά” δήλωσε στη δίκη Φιλιππίδη η Ελπίδα Νίνου

Σε ένα ξέσπασμα κατά πάντων προχώρησε η Ελπίδα Νίνου, καταθέτοντας στη διπκη του συζύγου της Πέτρου Φιλιππίδη. Η μάρτυρας στράφηκε κατά των ανθρώπων που βρέθηκαν απέναντι στον κατηγορούμενο, καταγγέλλοντας αυτούς που «δολοφόνησαν» το σύζυγό της.

Σε ερώτηση για το πως αντιμετώπισε την είδηση των καταγγελιών σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, η μάρτυρας που καταθέτει για δεύτερη ημέρα, είπε, έτοιμη να ξεσπάσει σε λυγμούς: «Τότε κατάλαβα πως είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγος σου. Και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους ταΐσες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν το σύζυγο του. Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι».

Πολιτική αγωγή: Τι εικόνα σχηματίσατε για τη διαχείριση των καταγγελιών;

Μάρτυρας: Εμείς απευθυνθήκαμε σε ένα δικηγόρο και μας συμβούλεψε να κάνουμε ένα εξώδικο.

Πολ. Αγωγή: Είχε καλές σχέσεις με άλλους ηθοποιούς;

Μάρτυρας: Με 700-1000 έχει συνεργαστεί.

Πολ. Αγωγή: Ποιος τον στήριξε στην προσπάθεια του;

Μάρτυρας: Οι άνθρωποι φοβούνται. Είναι παρά πολύ γνωστά ονόματα, αλλά θα τους κρεμούσαν στα μανταλάκια.

Πολ. Αγωγή: Εγώ βλέπω ότι σιωπούν δημοσίως.

Μάλιστα, αναφέρθηκε ονομαστικά κατά των πρώτων γυναικών που συνέβαλαν στο σχηματισμό της δικογραφίας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. «Οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του, και ο κ. Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σοφό και μας είπε να κάνουμε ένα εξώδικο» κατέθεσε μεταξύ άλλων.

Τέλος, όταν η Ελπίδα Νίνου ρωτήθηκε από την πολιτική αγωγή ποιο ήταν το κίνητρο της πρώτης καταγγέλλουσας για να καταγγείλει το συγκεκριμένο άνθρωπο, αφού όπως η μάρτυρας υποστηρίζει όλα ήταν ψέμματα, η τελευταία επεσήμανε ότι ήταν ζήτημα εμμονής.

Μάρτυρας: Είχε εμμονή. Μέχρι το 2020

Πολ. Αγωγή: 12 χρόνια; Πως την εκδήλωσε;

Μάρτυρας: Πήγαινε στο θέατρο καθημερινά το 2007 να συναντήσει τη μητέρα της. Δηλαδή το παιδί του γιατρού πάει κάθε μέρα στο χειρουργείο για να δει τον γονιό του; Δεν είναι δυνατόν. Είναι εργασιακός χώρος. Να πας μια – δυο φορές ναι, αλλά όχι συνέχεια. Περιφερόταν στα καμαρίνια. Αν ήθελε να δει τη μητέρα της δεν έπρεπε να το κάνει στο θέατρο. Υπήρχαν τα τηλεφωνήματα. Το 2010 είδα τα μηνύματα…

Πρόεδρος: Γιατί λέτε το 2020 αφού φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί; Μπορείτε να εξηγήσετε την εμμονή στα επόμενα χρόνια;

Μάρτυρας: Περίμενε κάτι από το Πέτρο σε σχέση με τη δουλειά. Έχει πει ότι ήθελε να κάνει έργο μαζί του. Ήταν μια κοπέλα που δεν δήλωνε ότι είχε της είχε συμβεί κάτι τραγικό. Είχε μια φαντασίωση με τον Πέτρο, έτσι το εξέλαβα εγώ. Μια πατρική φιγούρα; Δεν ξέρω…

(Πηγή)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.