Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.10.2021

«Eργαζόμενοι της E-FOOD στην Ελλάδα ΔΕΝ είστε μόνοι!»: Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν Τούρκοι διανομείς στους συναδέλφους τους στην Ελλάδα

Μήνυμα αλληλεγγύης στους συναδέλφους τους στην Ελλάδα, έστειλαν οι Τούρκοι διανομείς που εργάζονται για την εταιρεία YEMEKSEPETI, η οποία, όπως και η efood, έχει εξαγοραστεί από την γερμανική πολυεθνική Delivery Hero.

Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν Τούρκοι διανομείς στους συναδέλφους τους στην Ελλάδα, που εργάζονται στην e-food. Οι Τούρκοι διανομείς, εργάζονται για την εταιρεία YEMEKSEPETI, η οποία, όπως και η efood, έχει εξαγοραστεί από την γερμανική πολυεθνική Delivery Hero.

Οι εργαζόμενοι της YEMEKSEPETI, βρίσκονται επίσης σε κινητοποιήσεις και χαιρέτησαν τα Συνδικάτα της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της των κινητοποιήσεων τους, έστειλαν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι της YEMEKSEPETI ανέφεραν στην επιστολή τους:

«Οι εργαζόμενοι της E-FOOD στην Ελλάδα ΔΕΝ είστε μόνοι!

Στην Τουρκία οι εργαζόμενοι της Delivery Hero (μητρική εταιρεία της E-FOOD) στην εταιρεία Yemeksepeti και το συνδικάτο μας Nakliyat-İş χαιρετίζουμε τον αγώνα σας για αξιοπρεπή μισθό και συνθήκες εργασίας που να σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Συνάδελφοί μας στην E-FOOD,

Στην Τουρκία, η αντίστοιχη εταιρεία Yemeksepeti εχθρεύεται τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα. Ο αγώνας μας είναι κοινός, ενάντια στον εργοδότη που επιτίθεται στους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, την Delivery Hero.

Πρέπει να δυναμώσουμε τον αγώνα μας, πιο αποφασιστικά, να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη.

Θέλουμε να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας!

Οι οργανωμένοι εργαζόμενοι των E-FOOD και Yemeksepeti είναι ανίκητοι!

Είμαστε εργάτες, έχουμε το δίκιο, θα νικήσουμε!

Οι ενωμένοι εργαζόμενοι θα νικήσουν το κεφάλαιο

Συνδικάτο Nakliyat-İş Sendikası».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.