Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
23.09.2021

Έρευνα δείχνει ότι σταματούμε να ακούμε νέα είδη μουσικής στα 33

Σύμφωνα με το uncut.co.uk, η pop κουλτούρα είναι καταδικασμένη να πεθάνει μέσα μας πριν πατήσουμε τα 35.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του uncut.co.uk, μία νέα διαδικτυακή έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι σταματούν να ακούν νέα μουσική στα 33 τους. Στην έρευνα συμμετείχαν ακροατές του US Sportify.

Συγκεκριμένα, η έρευνα υποστηρίζει ότι «ενώ οι μουσικές προτιμήσεις των εφήβων κυριαρχούνται από την pop κουλτούρα, αυτή η αναλογία μειώνεται σταθερά στα 20, ενώ στα 30 οι μουσικές προτιμήσεις ωριμάζουν». Ακόμη προσθέτει: «Μέχρι τα 30, η μουσική που κυριαρχεί στα ραδιόφωνα αποτελεί όλο και μικρότερο μέρος των ακουσμάτων των ακροατών. Όσον αφορά στο μέσο ακροατή, στα 35 του οι μουσικές του προτιμήσεις έχουν ωριμάσει και ακούει πλέον ό,τι πρόκειται να ακούει σε όλη του τη ζωή».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη το γεγονός ότι οι άνδρες «εγκαταλείπουν» την pop μουσική πολύ απότομα, σε αντίθεση με τις γυναίκες που την αποχωρίζονται σταδιακά μέσα στα χρόνια της μουσικής ζωής τους. Σημαντικά φαίνεται να αλλάζει τις μουσικές μας επιλογές και αν είμαστε γονείς, καθώς θεωρείται πως το να γίνεις μαμά ή μπαμπάς ισοδυναμεί με 4 χρόνια μουσικής ωριμότητας.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.