Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.10.2023

Άρχισε η συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί για το Κυπριακό

Οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό γίνονται επί του εγγράφου με τις θέσεις των δυο πλευρών για τα κριτήρια του εδαφικού.
Άρχισε η συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί για το Κυπριακό

Ξεκίνησε στις 11 τοπική ώρα στο Μοντ Πελεράν, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασίαδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, επί του εγγράφου με τις θέσεις των δυο πλευρών για τα κριτήρια του εδαφικού.

 Στη συνάντηση συμμετέχουν, επίσης, ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο Εσπεν Μπαρθ ΄Ειντε, η ειδική αντιπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ και οι διαπραγματευτές των δυο πλευρών, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ανάρτησε φωτογραφία από τη συνάντηση στον λογαριασμό του στο twitter.

 Ο κ. Χριστοδουλίδης σε χθεσινές δηλώσεις του είχε σημειώσει πως σήμερα ξεκινά η ουσιαστική συζήτηση με βάση το ενοποιημένο έγγραφο με τις θέσεις των δύο πλευρών για τα κριτήρια του εδαφικού. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς καταγράφονται στο έγγραφο με μπλε χρώμα και οι θέσεις της τουρκοκυπριακής με κόκκινο.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.