Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.03.2024

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης πηγαίνουν «από Γιορτή σε Γιορτή»

Οι δύο καλλιτέχνες συμπράττουν και πάλι επί σκηνής, το Σάββατο 2 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης πηγαίνουν «από Γιορτή σε Γιορτή»

Από Γιορτή σε Γιορτή: Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C, κι ο Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies, συμπράττουν επί σκηνής, το Σάββατο 2 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού

Η περσινή κοινή συναυλία τους χαρακτηρίστηκε ως η σημαντικότερη της χρονιάς. Μια συνάντηση ιστορικών διαστάσεων για την ελληνική ροκ σκηνή. Όμως, ό,τι κι αν γράφτηκε δεν μπορεί να συγκριθεί με τις εκρηκτικές στιγμές που έζησαν όσοι τυχεροί συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή. Ήταν κάτι σαν τελετή μύησης στη ροκ μουσική, από γενιά σε γενιά, από τους μεγαλύτερους στους μικρότερους.

Για όλους αυτούς που ήθελαν να είναι εκεί αλλά δεν το κατάφεραν, αλλά και για εκείνους που θέλουν να το ζήσουν ξανά, ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C & Παύλος Παυλίδης με τους BMovies ξανασμίγουν αυτό το καλοκαίρι σε ένα μεγάλο live το Σάββατο 2 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από το www.fuzzclub.gr

 και την επίσημη Facebookσελίδα .

Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 12 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 14 ευρώ.

 

 

Διάθεση εισιτηρίων: Online www.viva.gr και http://www.fuzzclub.gr/event/aggelakas-pavlidis/Tηλεφωνικά : 11 876
Φυσικά σημείαKαταστήματα ReloadSeven Spots , Media Markt , Ευριπίδης, στο VivaKiosk (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσ εφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.