Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

Ραντεβού στον Ήλιο: Η Μεγάλη Ανατροπή

Καλοκαίρι, Ήλιος και το Ούζο Πλωμαρίου επιστρέφει με μία ακόμα ενέργεια που είναι τόσο ανατρεπτική που είναι σχεδόν μυστική!

Ραντεβού στον Ήλιο! Η πιο μεγάλη ανατροπή στην ιστορία των ραντεβού σε περιμένει να δηλώσεις το παρών, να είσαι εκεί, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις κόσμο, να χορέψεις και να ανεβάσεις  τα πάντα καρέ –καρέ στο Instagram, hashtag #rantevoustonilio  #ΉμουνκιΕγώΕκεί

Τι θέλει να πει ο ποιητής , o εξ ίσου ανατρεπτικός με το Ραντεβού στον Ήλιο stand up comedian Ζήσης Ρούμπος;  ‘Άκου τον προσεκτικά εδώ:

Αν και καθήμενος, σοφά εμίλησε. Πρόκειται για το  απόλυτο μυστικό ραντεβού του φετινού καλοκαιριού από το Ούζο Πλωμαρίου, με την υποστήριξη και την μεγάλη εμπειρία στα secret concerts του τηλεοπτικού σταθμού MAD! 

Τι παίζει;

40 νικητές με τις παρέες τους, θα ζήσουν την πιο μεγάλη ανατροπή, την πιο secret μουσική (και ουζοπαρεΐστικη)  εμπειρία της ζωής τους, στις 12 Ιουλίου. Μια πρωτότυπη ουζοκατάσταση με Ούζο Πλωμαρίου και ξεσηκωτικές live MAD εκπλήξεις κάτω από τον καυτό ήλιο του ατέλειωτου ελληνικού καλοκαιριού.    

Πώς παίζει;

Μέσω ενός microsite. Το www.rantevoustonilio.gr, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Ραντεβού. Μπαίνεις, συμπληρώνεις τα βασικά και παίρνεις μέρος! Για να κερδίσεις, μετά από κλήρωση, μαζί με τρεις φίλους/ες σου μία δωρεάν πρόσκληση για το πιο ανεπανάληπτο μουσικό Ραντεβού!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Η 9η ΙΟΥΛΙΟΥ

Που παίζει;

Σιγά μη σου πούμε. Για το Ραντεβού αυτό το Ούζο Πλωμαρίου δεν  μας αποκαλύπτει ακόμα πολλά… τι secret θα ήταν άλλωστε – αλλά ξέρουμε ότι παρουσιαστής του event, θα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες Stand-up comedians, ο Ζήσης Ρούμπος και  ότι έχει βάλει το χεράκι του ο ειδικός των secret gigs,το MAD.

Αν θες και εσύ να ζήσεις αυτό την μεγάλη ανατροπή στην ιστορία των ραντεβού , αυτή την μοναδική live εμπειρία, κάτω από τον μάλλον καυτό ήλιο, μάλλον κοντά στην θάλασσα, μάλλον ανάμεσα σε δεκάδες ακόμα σούπερ άτομα σαν εσένα και σίγουρα με πολύ κέφι και χαρά, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Ραντεβού στον Ήλιο από το Ούζο Πλωμαρίου!

Presented by MAD secret.

Μπες, μάθε, παίξε ,διασκέδασε. Γιατί ο Ήλιος, η Ζωή και το Ούζο, είναι τελικά ωραία. Και καθόλου μυστικά.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.