Ο James Ruskin

Ο James Ruskin

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Analogue ξεκινά δυναμικά τη νέα σεζόν παρουσιάζοντας τον θρυλικό και πρωτοπόρο Άγγλο dj και παραγωγό, James Ruskin. Όλα αυτά στο ανανεωμένο στέκι της Αβραμιώτου και τους  ιδιοκτήτες και residents της Analogue, Jerm, a.metz & Mr.M, να προθερμαίνουν το πλήθος! Εδώ η ομάδα μας αποκαλύπτει τον νέο της στόχο και μας εξηγεί γιατί δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα αυτό το πάρτι. 

01

Η Analogue εν δράση!

Tι αλλάζει τη νέα σεζόν στην Analogue; Δεν θα λέγαμε πως αλλάζει κάτι αλλά ότι εξελίσσεται σταθερά όπως και συμβαίνει από την ημέρα που ιδρύθηκε. Η νέα σεζόν περιλαμβάνει πολύ δυνατά guest events στη βάση μας, το six dogs, αλλά και πολύ δυνατά releases καθώς πλέων η Αnalogue είναι vinyl label. Γενικά ανυπομονούμε για όλα όσα έχουν προγραμματιστεί και έρχονται. 

Ποιοι είναι οι νέοι στόχοι για αυτό το χειμώνα; Ο στόχος μας είναι πάντα ένας. Η Techno. Είτε είναι μέσω ενός event, κάποιου release ή ενός podcast, αρκεί να τηρεί τα κριτήρια που έχουμε πάνω σε αυτή τη μουσική και θέλουμε να προωθήσουμε στον κόσμο. 

Τι να περιμένουμε από την Analogue φέτος; Από πλευράς event, φέτος οι international guests θα είναι 3 (ένας λιγότερος από πέρυσι) αλλά πολύ βαρυσήμαντοι και οι 3 για την παγκόσμια techno σκηνή με τον ένα από τους 3 να κάνει το debut του στην Ελλάδα. Επίσης θα συνεχιστεί το side project μας με την ονομασία #athenstechno, με 3 νέα event για φέτος με εγχώριους Dj / παραγωγούς. Τώρα όσον αφορά το μέρος της δισκογραφικής, τον Σεπτέμβριο βγήκε το 2ο release με τον Octave (FR) και είναι ήδη προγραμματισμένα άλλα 2 releases μέχρι τον Μάιο του 2017 με καλλιτέχνες που θα τους ανακοινώσουμε στην πορεία. 

Πείτε μας λίγα λόγια για τον καλεσμένο σας, James Ruskin. Για τον James Ruskin μπορεί να πει κανείς πάρα πολλά αλλά και δεν χρειάζεται να πει και τίποτα, καθώς η ιστορία του κ  η προσφορά του στην παγκόσμια τechno σκηνή είναι τεράστια και συνεχίζεται εδώ και 20 χρόνια με την ίδια ποιότητα και το στιλ που τον χαρακτηρίζει. Είναι συνιδρυτής της πασίγνωστης Βlueprint, η οποία φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια της, αλλά και της Jealous God μαζί με τους Regis & Silent Servant. Αποτελεί μέρος ιστορικών project, όπως τα O/V/R μαζί με τον Regis και The Fear Ratio με τον Mark Broom, και δικαιωματικά θεωρείται ως ένας από τους θεμελιωτές του αγγλικού underground Techno ήχου, μαζί με τους Surgeon και Regis. Τις παραγωγές του μπορεί κανείς να τις συναντήσει στη δική του δισκογραφική αλλά και σε άλλες όπως οι Coda, Tresor, Ostgut Ton κ.α. Ως DJ έχει επανειλημμένως περιοδεύσει ανά τον κόσμο και έχει παίξει σε μεγάλα φεστιβάλ και ιστορικά club, όπως ενδεικτικά τα ”La Real” (στην Ισπανία), Tresor, Berghain, U60311 (στη Φρανκφούρτη) και πολλά άλλα. Γιατί δεν πρέπει να χάσει κανείς αυτό το event; 1ο Αnalogue guest event της σεζόν με καλεσμένο έναν θρύλο της σκηνής σε ένα πολύ ανανεωμένο και «καυτό» six dogs, νομίζουμε πως αυτά αρκούν για να έρθει κανείς την Παρασκευή και να χορέψει μέχρι το πρωί.