Με καταγωγή από το νησί της Κρήτης ο Mr. Roussos είχε επηρεαστεί από την δισκοθήκη του πατέρα του από τα πρώτα του χρόνια. Ξεκίνησε τη συλλογή βινυλίου από την ηλικία των 14 επηρεασμένος απο την House & Techno μουσική σκηνή που έκανε τα πρώτα βήματα της στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο. Στην ηλικία των 15 έπαιξε μουσική για πρώτη φορά μπροστά σε ένα ακροατήριο σε μια παράνομη αποθήκη με αποτέλεσμα να κάνει εντύπωση και να κερδίσει την αναγνώριση στην τοπική σκηνή. Από εκείνο το σημείο το DJing και η συλλογή δίσκων παραμένει πάθος του μέχρι και σήμερα.

Το επόμενο βήμα ήταν να προωθήσει την μουσική που υποστήριζε με τη ν διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90 με αποτέλεσμα να κερδίζει τη φήμη ως ένα από τους βασικούς παράγοντες στην προώθηση της dance μουσικής του νησιού. Ήταν θέμα χρόνου από τότε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε clubs και parties από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Από το 2010 ξεκίνησε την συνεργασία του ως resident Dj για το Six Dogs και το Astron Bar στην Αθήνα. Απο το 2012 εως το 2018 συντέλεσε στην δημιουργία της ομαδας Revolt! . Εκτος συνορων τα τελευταια χρονια εμφανιζεται σε τακτα χρονικα διαστηματα σε Clubs & Festivals στην Ευρωπη αλλα και παραληλλα εχει πραγματοποιησει ηδη περιοδιες σε Νοτια και Βορεια Αμερικη.

Όλο αυτό το διάστημα έχει μοιράστεί τα decks με καλλιτέχνες όπως: ο Daniel Bell, Rhadoo, Nina Kraviz, Thomas Melchior, Baby Ford, Jichael Mackson, Shonky, Eric Cloutier, Exos, Lowris, Petre Inspirescu,Ion Ludwig, Praslea, Julietta, Barac, Martinez, Adil Hiani,  Herodot, Cristi Cons, Alex Celler, Raresh, Vid, Terry Francis, Dj Sprinkles, Roman Fluegel  και πολλούς άλλους …

Το μουσικό ύφος του δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε ένα συγκεκριμένο στύλ . Αυτο που καταφέρνει είναι να συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο με ενα μοναδικό τρόπο που έχει ως αποτέλεσμα ένα εκλεκτικό mix με επιλογές απο House & Techno επιρροές.

Για το πρώτο Cannibal Radio Sessions ο Mr. Roussos ψαχούλεψε τη δισκοθήκη του και μας έστειλε ένα Poptape αρκετά ατμοσφαιρικό με μελωδική Techno, αρκετή Electro και Breakbeat με επιλογές κυρίως από τη δεκαετία του ’90.

Τον Mr. Rousso θα τον βρίσκουμε στον Cannibal Radio μία Τετάρτη το μήνα από τις 18.00 έως τις 20.00 στην εκομπή “NO EXPECTATIONS“.