Ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που απολαμβάνουν τις γεύσεις και το φαγητό τους. Που δεν χορταίνεις μέχρι αυτό που τρως να σε ευχαριστήσει γευστικά. Αλλά είσαι ο ίδιος άνθρωπος που θα σταθείς μπροστά στον καθρέφτη και θα κάνεις αυστηρή κριτική κοιτώντας το σώμα σου. Νιώθεις μόνη και αβοήθητη.

Αλλά δεν είσαι.  

Γιατί μπορείς να βασίζεσαι στο Κρι Κρι Super Spoon, το νέο High Protein με στραγγιστό γιαούρτι 0% με λίγες θερμίδες, χωρίς λιπαρά, που σε χορταίνει, δίνοντάς σου ένα γευστικό αποτέλεσμα που θα αναζητάς επανειλημμένα!

Πώς όμως εξηγείται η αίσθηση κορεσμού και πληρότητας από ένα γιαούρτι που ταυτόχρονα σε βοηθάει να διατηρείς άψογη τη σιλουέτα σου; Ο Γιώργος Μουλίνος, MS. PhD φυσιολογίας της άσκησης & της διατροφής, μας δίνει την επιστημονική εξήγηση:

«Για να ισορροπήσουμε το μηχανισμό της θερμορύθμισης το καλοκαίρι, δηλαδή για να διευκολύνουμε τον οργανισμό μας που αποβάλλει θερμότητα, έχουμε ανάγκη από κρύα, εύκολα, γρήγορα γεύματα με υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία. Δηλαδή, την ποικιλία των γιαουρτιών Super Spoon! »

Οι πρωτεΐνες είναι τα βασικά δομικά υλικά για το δέρμα, το αίμα, τους μύες και τα οστά μας. Είναι τα πιο διαδεδομένα και πολυδιάστατα, τόσο στη μορφή όσο και στη λειτουργία τους, μακρομόρια και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ανθρώπινου οργανισμού στην παιδική ηλικία, στην εφηβεία, στην εγκυμοσύνη αλλά και στις ηλικίες άνω των 50 γιατί προφυλάσσουν από τον κίνδυνο της οστεοπόρωσης.

Η πρωτεΐνη του Super Spoon συνδυάζεται μοναδικά με τα super foods, τα οποία ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού, ενώ είναι πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, που συμβάλλουν στο σωστό μεταβολισμό και με την πλούσια αντιοξειδωτική δράση τους βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που οδηγούν σε γήρανση.

Ποια είναι τα συστατικά της έξτρα δύναμης; Ρόδι, ράσμπερι, goji berry και μύρτιλο ή βατόμουρο, φραγκοστάφυλο και κράνμπερι ή μάνγκο, μπανάνα, λιναρόσπορος και δημητριακά, που συνδυάζονται μοναδικά με το στραγγιστό γιαούρτι 0%! Όποια γεύση κι αν διαλέξετε, θα σας γεμίσει με ενέργεια και ευεξία και θα βοηθήσει τον οργανισμό να ανταποκριθεί σε κάθε δραστηριότητα.

Η καλή συμμαχία ξεκινάει από το πρωί με το super spoon της γεύσης που προτιμάτε – αλλά μπορεί να αποτελέσει και ένα πλήρες ισορροπημένο γεύμα στη διάρκεια της ημέρας.

Σ’ αυτή την κερδισμένη μάχη,  το όπλο σας έχει τη μορφή του κουταλιού καθώς βυθίζεται στο Super Spoon σας!