Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaTIMELINE

Kieran Culkin πόσο πιο αστείος μπορείς να είσαι από το αδερφό σου, τον Macaulay;

Το βίντεο με τα αδέρφια Culkin, από τα βαθιά 90ς, είναι τελικά αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις από το πρώτο hosting του πρωταγωνιστή του Succession, στο SNL.

Η πολύ αναμενόμενη (;) πρώτη εμφάνιση του Kieran Culkin σε ρόλο guest παρουσιαστή, στον κωμικό τηλεοπτικό ναό του NBC, Saturday Night Live, συζητήθηκε τελικά όχι για τους λόγους που όλοι θα περίμεναν. Την λεπτότητα στην κωμική κίνηση, την αιχμηρότητα στο βλέμμα, την υπαινικτικότατα σε μια έμφυτη συναισθηματική αναπηρία που παραδόξως προκαλεί συμπάθεια. Τα βασικά στοιχεία δηλαδή που έκαναν την ερμηνευτική παλέτα του Roman Roy,  κάτι παραπάνω από ισότιμη με τις παλέτες όλων των μελών αυτής της απίθανης οικογένειας, στο τηλεοπτικό θαύμα του Succession.

Παραδόξως όμως, αυτό που έμεινε τελικά, από ένα γεμάτο αντιφάσεις ως προς την παρουσία του επεισόδιο, ήταν οι αναμνήσεις που θέλησε να μοιραστεί μαζί μας, με τη βοήθεια του αρχείου της εκπομπής. Από την πρώτη ουσιαστικά εμφάνιση του στο σόου, με τον αδερφό του και πρωταγωνιστή του Home Alone, Macaulay Culkin, πριν τριάντα περίπου χρόνια. Ήταν 1991, ο Macaulay σε ηλικία 11 χρονών ήταν ήδη σταρ πρώτου μεγέθους (ένα χρόνο πριν είχε μείνει μόνος στο σπίτι, με τρομαχτική επιτυχία) και προωθούσε την νέα ταινία My Girl σε σκηνοθεσία του Hοward Zieff. Στα πλαίσια της καμπάνιας αυτής, εμφανίστηκε στην 17η σαιζόν του SNL και αυτό ήταν κάτι που θέλησε να μοιραστεί με τον 9χρονο αδερφό του. Ο οποίος βρέθηκε ξάφνου να απολαμβάνει τα γνωστά δευτερόλεπτά φήμης και δόξας που του αναλογούσαν, κάπου εκεί προς το τέλος, την ώρα που πέφτουν οι τίτλοι και όλοι, φίλοι και γνωστοί, ανεβαίνουν στην σκηνή, για ένα χαρούμενο goodbye!

Στο 2’.20’’ του μονολόγου του, υπάρχει αυτή η απίθανη ανάμνηση.

https://youtube.com/watch?v=Af4gKBNGZTY

Σύμφωνα με την «διήγηση», όταν ο μικρός Kieran είδε τον μεγάλο αδερφό του να ίπταται όλων, με την βοήθεια των πιο δυνατών χεριών, ζήλεψε λιγάκι και ζήτησε από τον τότε σταρ του σόου, Kevin Nealon, να τον σηκώσει ψηλά επίσης, πράγμα που έκανε. Οι παιδικές «καραγκιοζιές» που ακολούθησαν, ήταν απλά μια από τις ωραιότερες τηλεοπτικές ιστορίες που σώθηκαν στον χρόνο.

Μια σκηνή που απέκτησε και πάλι ζωή από τα χέρια των Chris Redd και Kenan Thompson, οι οποίοι έσπευσαν να σηκώσουν ψηλά τον παρουσιαστή της βραδιάς και να τιμήσουν έτσι, τον αρχειακό αυτό θησαυρό, δια της επανάληψης!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.