Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPIRITS

Ένας τσολιάς στο ποτήρι μας!

Το O/PURIST είναι το τσίπουρο που αγαπήσαμε όχι μόνο με την πρώτη γουλιά αλλά και με την πρώτη ματιά.

Ποτέ δεν κρίνω κάτι μόνο από την εμφάνιση αλλά αν η εμφάνιση είναι αντίστοιχα υπέροχη όσο το περιεχόμενο, τότε μιλάμε για τον απόλυτο έρωτα. 

Κάπως έτσι την… πάτησα και με το τσίπουρο O/PURIST. Πρώτα ήταν η φούντα από την καλτσοδέτα του τσολιά στο χάρτινο ποτήρι, μετά ένα-ένα όλα τα σχέδια στο packaging που το συμπληρώνει και ήρθε και η πρώτη γουλιά να το απογειώσει και να πω «ρε συ μπράβο, τι φανταστική ιδέα, ποιοι τα δημιούργησαν όλα αυτά»; Και έψαξα και τους βρήκα την κατάλληλη στιγμή, αφού από σήμερα 8 μέχρι τις 15 Ιουλίου το κοκτέιλ O/PURIST Bramble θα είναι ο πρωταγωνιστής σε 60 μπαρ σε όλη την Ελλάδα. 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ομάδα που κρύβεται πίσω από το O/PURIST. Πρόκειται για το project 10 κορυφαίων Ελλήνων Bartender που είχαν το όραμα να επαναπροσδιορίσουν την κατηγορία του τσίπουρου και να φέρουν την παράδοση στο σήμερα. Ένα τσίπουρο διεθνών προδιαγραφών που πίνεται και στα μπαρ και μάλιστα σε κοκτέιλ. Πώς το απολαμβάνουμε; Με χυμό λεμόνι, μούρα, τριμμένο πάγο, μας το σερβίρουν σε τσολιά και το γαρνίρουν με lime.

Σε τσολιά; Ναι σε τσολιά. Το O/PURIST Bramble σερβίρεται σε δύο διαφορετικά, χάρτινα, ανακυκλώσιμα ποτήρια τα οποία είναι σχεδιασμένα από τον Dear Quentin, έναν άνθρωπο της μουσικής, των μπαρ, της γραφιστικής και των τεχνών γενικότερα, που έχει μάθει να αναδεικνύει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τις ιδιαίτερες περσόνες χρόνια τώρα. Η έμπνευσή του πηγάζει από τα 200 χρόνια Ελλάδα, με το ένα ποτήρι να συμβολίζει την καλτσοδέτα του τσολιά και το δεύτερο το οποίο έχει την μέλισσα στο πρόσωπο του τσολιά υποδηλώνει την αφοσίωση του ίδιου αλλά και όλων γενικότερα στη δουλειά.

Αν προσέξετε καλύτερα, θα παρατηρήσετε ότι η ονομασία του πρόκειται για αναγραμματισμό της λέξης  TSIPOURΟ. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για τη σύγχρονη bar σκηνή ενώ παράλληλα κρατά τη σύνδεσή του με την παράδοση και την αυθεντικότητα. Σαν βάση του έχει τις ελληνικές, εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιών ugni blanc, μαλαγουζιά και ροδίτης, είναι διπλής απόσταξης με 42 % Alc.Vol και παράγει μέρος της ενέργειας που καταναλώνει, περιορίζοντας το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. Επιπλέον υποστηρίζει τη δράση αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας, Metron- Ariston making responsibility a trend, που δρα προς όφελος του Localisation, του Discerning Drinking και του Bartending Community. Η ομάδα του O/purist αποτελείται από τους: Αλέξανδρο Γκικόπουλο, Κώστα Ιγνατιάδη, Δημήτρη Κιάκο, Άρη Μακρή, Μάρφη Μπαλή, Γιάννη Πέτρο Πετρή, Θάνο Προυναρούς, Θοδωρή Πύριλλο, Νίκο Ταχμάζη, Χρήστο Χουσέα. 

Από τις 8 μέχρι τις 15 Ιουλίου, μπορούμε να απολαύσουμε το O/purist Bramble σε… τσολιά στο αγαπημένο μας bar και να βοηθήσουμε να ακουστεί δυνατά το μήνυμα «We Are Happy to Serve You». Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι όμορφες ιδέες της ομάδας δεν σταματούν εδώ. Για κάθε μπαρ που συμμετέχει στην ενέργεια, το O/PURIST δωρίζει στη METRON ARISTON -making responsibility a Trend ένα ποσό, με το οποίο θα χρηματοδοτηθεί η δημιουργία ενός μηχανισμού που θα βοηθά τα μπαρ να φτιάξουν καταλόγους για ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Τα Bar που συμμετέχουν στην ενέργεια:

Αττική: 360 Cocktail Bar, 42 Barstronomy Athens, 7 Jokers, A for Athens, Baba Au Rum, Barreldier, Barro Negro, Birdman, Frater & Soror, Hide & Seek, Holy Spirit Cocktail Bar, Horizon, Ipitou, L’ Ovelha Negra, Lot 51, Magic Bus, Mr. Fox, Mr. Peacock, Noah, Oldies, Pop Up, Rockfellas, Samba Café, Spoiled, The Clumsies, Theory Bar & More, Tiki Athens, Two Doors, Upupa Epops, Το Λοκάλι 

Θεσσαλονίκη: Casablanca, Nectar Distillery, Thermaikos, Vogatsikou 3, Βερμούτ, Κόκονατ BayΧαλκιδική: Gust

Ηγουμενίτσα: Moshi

Κρήτη: Boheme, Carte Postale, Puerto, Χάλαβρο Open Bar

Τρίκαλα: Bittersweet, Ρετούς

Βόλος: Grappa, Grooove, Isalos

Τήνος: Prickly Bear, Suntan, Three Donkeys

Σύρος: Theosis

Πάργα: Kamini 

Παξοί: Pοrto Vecchio

Λευκάδα: Χάρτες

Κέρκυρα: Barden

Σαντορίνη: Marinera

Ξάνθη: Μπαχάμες

Γιάννενα: Blue Gin

Καλαμάτα: Jardin

Follow O/Purist: Instagram, Facebook, Official Site.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.