pop-krios

Κριός

Αν κάνεις έναν απολογισμό των πρώτων έξι μηνών του έτους που διανύουμε, ίσως να θεωρήσεις ότι ήταν σκληρό. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο του μισό είναι εντελώς διαφορετικό από το επόμενο: Μόλις ο ένας ανάδρομος γινόταν ορθόδρομος, αμέσως μετά είχαμε άλλον ανάδρομο, και αυτό γινόταν συνέχεια, ενώ ένας από αυτούς ήταν και ο κυβερνήτης σου. Επίσης, ο Άρης στον Ζυγό για τόσους μήνες, δεν το λες και εύκολο. Όμως τώρα ξεκουραζόμαστε από ανάδρομους, ο Άρης όπου να ‘ναι θα περάσει στον Σκορπιό, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα συμπαθητικά. Το ενδιαφέρον όμως από τώρα και για έναν ολόκληρο χρόνο θα στραφεί στον έρωτα. Στην απόλαυση του πάθους, στη δημιουργικότητα, σε μια αίσθηση ελαφρότητας που έχεις πλέον ανάγκη, έπειτα από τόσα βάρη που αναγκάστηκες να φορτωθείς. Ο Δίας, λοιπόν, θα περάσει στις 16 στον Λέοντα, ένας πλανήτης υπερσυμβατός με εσένα, σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει γάντι και σε ένα σημείο που σε ευνοεί, πολύ περισσότερο από ό, τι όταν ήταν στον Καρκίνο. Ο έρωτας, βέβαια, γίνεται ένα πεδίο προς διερεύνηση, αφού από μόνος του είναι τόσο πολυσύνθετος και βιώνεται με διαφορετικό τρόπο από τον καθένα. Οι επιλογές σου αξίζει να είναι οι ίδιες, άραγε; Αυτό που λέμε μερικές φορές, “πρόσεξε τι εύχεσαι” ισχύει συνήθως με τον Δία. Θα πάρεις αυτό που θα κυνηγήσεις και δεν μιλάμε για πρόσωπα μόνο, αλλά και για «είδος» σχέσεων, για παράδειγμα αν θέλεις μόνο σεξ, θα το έχεις και με το παραπάνω. Αλλά σίγουρα θέλεις μόνο αυτό;

Υ. Γ. Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει από τώρα, με την εξαιρετική όψη της Αφροδίτης και του Άρη.

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Για έναν χρόνο από τώρα ο τομέας που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από τον οποίο θα αντλήσεις αρκετές φορές ευχαρίστηση είναι το σπίτι και η οικογένεια. Εκτός από αυτά, το πέρασμα του Δία στον Λέοντα (όπου και θα παραμείνει για έναν χρόνο) στις 16 αφορά και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, το περιβάλλον σου γενικότερα, τις ρίζες σου, αλλά και τη συναισθηματική σου ισορροπία. Αυτός είναι ένας χρόνος κατά τον οποίο μπορείς να κάνεις σχέδια που αφορούν το σπίτι, όπως το να μετακομίσεις, να αλλάξεις τόπο διαμονής, να το διακοσμήσεις, είναι τόσο σημαντικός ο χώρος σου που μπορεί να αλλάξει και την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και τις σχέσεις σου. Επίσης, μπορούν πολλά να διορθωθούν με κάποια οικογενειακά πρόσωπα και οι αλήθεια είναι ότι οι οικογενειακές σχέσεις είναι σημαντικές. Ενδιαφέρον επίσης αυτή την περίοδο έχει η επικοινωνία, το πόσα μπορεί να σου προσφέρει η ουσιαστική επαφή με τους άλλους, αλλά και οι νέες γνωριμίες.

Υ.Γ. Ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα μπορεί να φέρει κέρδος.

line-630

pop-didymoi

Δίδυμοι

Όλη σου η προσοχή στρέφεται στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Ο έρωτας, σαφώς, δεν αφορά μόνο ανθρώπους, ίσως να αφορά και ένα νέο πάθος στο οποίο θέλεις να δοθείς ολοκληρωτικά. Πάντως, όλα δείχνουν ότι η ποικιλία συναισθημάτων κάνει τη ζωή σου περισσότερο ανάλαφρη και ευχάριστη. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο μισό του χρόνου ήταν αρκετά δύσβατο, το περίεργο όμως είναι ότι οι δυσκολίες μαζεύτηκαν σε αυτό και τα θετικά προκύπτουν στο δεύτερο κομμάτι του. Δεύτερη σημαντική είδηση: Ο Δίας τον χρόνο που πέρασε ήταν δύσκολο να εκφράσει τη θετικότητά του πλήρως, γιατί βρισκόταν σε ένα ζώδιο με το οποίο δεν είχε συμβατότητα. Η νέα θέση του στον Λέοντα είναι φωτεινή και ελπιδοφόρα και αφορά κατά κύριο λόγο νέες επαφές, επικοινωνία, συμφωνίες και σπουδές.

Υ.Γ. Η νέα θέση της Αφροδίτης, επίσης, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σου και τα οικονομικά σου.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Πολλές φορές παραπονούμαστε ότι έρχονται όλα τα αρνητικά μαζί. Και με το δίκιο μας, κάποιες φορές συμβαίνει αυτό. Αλλά συμβαίνει και το άλλο, να έρχονται πολλά θετικά μαζεμένα, όπως τώρα. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Γιατί είμαστε “προγραμματισμένοι” να κοιτάμε τα αρνητικά προσεκτικά και με λεπτομέρεια (ώστε να τα αποφεύγουμε ή να τα επιλύουμε) και τα θετικά να μην τα βλέπουμε ακριβώς σαν μεμονωμένα γεγονότα, αλλά όλα μαζί, σαν μια γενική “αίσθηση”. Η αλήθεια είναι ότι θα βοηθούσε να συνειδητοποιείς κάθε θετικό που συμβαίνει. Ξεκινώντας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που κάνει την καθημερινότητα σου ευκολότερη, εσένα ακόμη πιο γοητευτικό, τις συναισθηματικές υποθέσεις να σε γεμίζουν ενέργεια και τις ευκαιρίες να έρχονται προς το μέρος σου, ίσως όταν δεν τις περιμένεις. Από την άλλη, ο Δίας φεύγει από το ζώδιό σου, αλλά και αυτό είναι αισιόδοξο. Δεν βρισκόταν στην καλύτερη για εκείνον θέση, ενώ στον Λέοντα, όπου θα βρίσκεται από τις 16, θα μπορέσει να απελευθερώσει τη θετικότητά του και να ευνοήσει την οικονομική σου κατάσταση. Παρατήρησε, νιώσε, κράτα στη μνήμη σου αυτό που νιώθεις και μην υποτιμάς τα θετικά που βιώνεις, υπερτιμώντας τα αρνητικά που πέρασαν.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas
Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!