ΜΟΥΣΙΚΗ: Τα πρώτα μου ακούσματα (που θυμάμαι) ήταν οι Beatles που άκουγε πολύ η αδελφή μου η Νανά. Τους λάτρεψα και τους αγαπώ ακόμα. Μεγαλώνοντας άρχισε να ακούει περισσότερο έντεχνα της εποχής (Τσακνή, Μαχαιρίτσα κλπ) που δεν μου άρεσαν πολύ. Ο μπαμπάς άκουγε πολύ funk, λάτρης του James Brown αλλά και του Barry White. Αγαπώ κι εγώ τη funk και τα υποείδη της. Από τις παρέες του γυμνασίου ήρθαν στα αυτιά μου οι Scorpions, οι Metallica, οι Κατσιμιχαίοι, ο Παπακωνσταντίνου και φυσικά οι Iron Maiden που λάτρεψα-λατρεύω-στιγματίστηκα-πάντα θα ακούω με χαρά. Άλλος σταθμός οι Jazzanova. Μετά το σχολείο τα ΠΑΝΤΑ με ελάχιστες εξαιρέσεις.

ΒΙΒΛΙΑ: Το πρώτο μου βιβλίο ήταν Τα μυστικά του βάλτου. Βάλτωσα και δεν το ολοκλήρωσα ποτέ. Μετά διάβασα τους Μυστικούς επτά (όλους), Arthur Clarke που είχε ο μπαμπάς στην βιβλιοθήκη, ένα άρλεκιν και ευτυχώς μετά, λόγω του θεάτρου άρχισα να διαβάζω βιβλία. Όχι πολλά.

ΤΑΙΝΙΕΣ: Έχω δει πολλές πολλές πολλές και μου είναι ακατόρθωτο να ξεχωρίσω κάποιες. Ξεχωρίζω μόνο αυτές που δεν μου άρεσαν καθόλου.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Ήταν πάντα ανοιχτή στο πατρικό μου σπίτι. Ο μπαμπάς παλιά τις επιδιόρθωνε κιόλας. Δεν έβλεπα ποτέ παρά μόνο τις διαφημίσεις. Έχω δουλέψει πολύ στην τηλεόραση με πολύ ωραίες αναμνήσεις και είναι πολύ ωραίο που έχουν πρόσβαση σε εσένα άνθρωποι που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε κάποιο θέατρο.

ΙΝΤΕΡΝΕΤ: Είχα ίντερνετ στο σπίτι από πολύ μικρός λόγω της δουλειάς του μπαμπά. Αυτό λειτούργησε πολύ θετικά διότι γνώρισα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα γεννοφάσκια τους οπότε ουδέποτε έγινε για μένα τρόπος ζωής, αλλά ένα μέσο άμεσης επικοινωνίας και ενημέρωσης. Καθημερινά το χρησιμοποιώ ως εγκυκλοπαίδεια σε κάθε απορία που έχω και φυσικά για την δουλειά μου.

ΣΠΟΡ: Μικρός ήμουν μπούλης και φυγόπονος. Δεν ήμουν ιδιαίτερα καλός στα αθλήματα. Έπαιζα περισσότερο μπάσκετ λόγω ύψους. Έκανα κωπηλασία για έναν χρόνο μεταξύ 14 και 15 χρονών. Άρχισα να αθλούμαι μεγάλος.  Τώρα αγαπώ το ποδόσφαιρο και κυρίως το τρέξιμο. Τώρα ο πόνος είναι μεγαλύτερος αλλά η φυγή από αυτόν δεν είναι η επιλογή μου πια.

ΤΑΞΙΔΙΑ: Δεν έχω ταξιδέψει όσο θα ήθελα δυστυχώς. Αλλά τώρα έχω πάρει μπρος και θα γυρίσω όλον τον κόσμο αν μπορώ (με την σύζυγό μου). Επόμενος προορισμός η Ρουμανία-Τρανσυλβανία. Οδικώς βέβαια που είναι ο αγαπημένος μου τρόπος να ταξιδεύω. Επίσης σχεδιάζουμε να διασχίσουμε τις Η.Π.Α.

ΓΕΙΤΟΝΙΑ: Μεγάλωσα στο Βυζάντιο στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Ήρθα στην Αθήνα το 2004 κι έκτοτε έχω αλλάξει πολλά σπίτια κ γειτονιές. Βύρωνας-Ομόνοια-Παγκράτι-Πετράλωνα-Πολύγωνο. Τα τελευταία χρόνια είμαι στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι αλλά μετακομίζω σύντομα.

ΤΩΡΑ: Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου σε όλα τα επίπεδα.  Κάνω πρόβες για δύο θεατρικές παραστάσεις. Τα Χτυποκάρδια στα θρανία σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου που θα παίζεται από 25 Οκτωβρίου στο θέατρο Ήβη και τους Δύο Θεούς του Λένου Χρηστίδη, σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη που θα παίζεται από 5 Νοεμβρίου στο θέατρο Ροές.