Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
30.11.2022

Μεξικό: Λιντσάρισμα σε τουρίστρια επειδή ανέβηκε σε πυραμίδα της Τσιτσέν Ιτζά [ΒΙΝΤΕΟ]

Η τουρίστρια αδιαφόρησε για τους κανόνες που απαγορεύουν τους επισκέπτες στις πυραμίδες και ανέβηκε 90 σκαλοπάτια για να βγάλει selfie.
Μεξικό: Λιντσάρισμα σε τουρίστρια επειδή ανέβηκε σε πυραμίδα της Τσιτσέν Ιτζά [ΒΙΝΤΕΟ]

Απόπειρα λιντσαρίσματος σε βάρος τουρίστριας που αποφάσισε να πηδήξει το διαχωριστικό στον αρχαιολογικό χώρο Τσιτσέν Ιτζά και να ανέβει τα σκαλιά της διάσημης πυραμίδας Ελ Καστίγιο (Ναός του Κουκουλκάν) στο Γιουκατάν του Μεξικού. Η τουρίστρια φαίνεται ότι πιθανώς δεν γνώριζε ή αδιαφόρησε για τους κανόνες που απαγορεύουν τους επισκέπτες στις πυραμίδες και ανέβηκε 90 σκαλοπάτια για να… ποζάρει για φωτογραφίες.

Επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου την αντιλήφθηκαν και συγκεντρώθηκαν στη βάση της πυραμίδας, φωνάζοντάς της να κατέβει και ζητώντας να συλληφθεί. Η τουρίστρια κατέβηκε και τότε κάποιοι έφτασαν στο σημείο να της επιτεθούν για να τη χτυπήσουν, της πέταξαν μπουκάλια με νερό και της τράβηξαν τα μαλλιά! Το κλίμα έδειχνε πολύ φορτισμένο, ωστόσο τελικά η γυναίκα μπόρεσε να απομακρυνθεί κακήν κακώς από το σημείο.

Το μεξικανικό Ίδρυμα Ανθρωπολογίας και Ιστορίας διαβεβαίωσε πως ο Ναός του Κουκουλκάν δεν έχει υποστεί καμία ζημιά, ενώ όσον αφορά την τουρίστρια, θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο για την παραβίαση της νομοθεσίας.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.