Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.09.2022

To νέο site της Google δείχνει τα πάντα για τους χρήστες του

Η εταιρεία λανσάρει το My Activity στο οποίο συγκεντρώνει όλες τις διαδικτυακές επισκέψεις και τις δραστηριότητες των χρηστών. Να τρομάξουμε;
To νέο site της Google δείχνει τα πάντα για τους χρήστες του

Η Google λανσάρει μία νέα σελίδα, το My Activity, στο οποίο συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που γνωρίζει για τους χρήστες. Συγκεκριμένα, η σελίδα μαζεύει όλα τα δεδομένα των αναζητήσεων και της περιήγησης των χρηστών στο διαδίκτυο, τις επισκέψιμες σελίδες και τις δραστηριότητες μέσω τηλεφώνου, παρουσιάζοντάς τα με χρονολογική σειρά και με τον πιο οργανωμένο -και λίγο τρομακτικό- τρόπο ως τώρα. 

Η αναζήτηση στη σελίδα μπορεί να γίνει με συγκεκριμένη ημερομηνία για οποιαδήποτε παρελθοντική δραστηριότητα και σύμφωνα με τη Google, κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σελίδα «για να ξαναανακαλύψει αυτά που έχει επισκεφθεί και παρακολουθήσει στις υπηρεσίες της Google» ενώ βοηθά τη διαγραφή συγκεκριμένων αντικειμένων ή ολόκληρων θεμάτων. 

Δεν μένει, λοιπόν, παρά να φανεί αν η νέα υπηρεσία θα είναι περισσότερο χρήσιμο ή…τρομακτική προς την ιδιωτικότητα των χρηστών.

Πηγή: The Independent

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.