Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.11.2023

Κινητοποίηση αλληλέγγυων και σωματείων για να αποτραπεί ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας εκπαιδευτικού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αναστολή πλειστηριασμού 58χρονης εκπαιδευτικού διοργάνωσε σήμερα το μεσημέρι η ΕΛΜΕ Πειραιά, στα γραφεία της εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue.
Κινητοποίηση αλληλέγγυων και σωματείων για να αποτραπεί ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας εκπαιδευτικού

Σε κινητοποίηση στα γραφεία της doValue στο Μοσχάτο, προχωρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΕΛΜΕ Πειραιά, για να μην γίνει ο προγραμματισμένος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας της εκπαιδευτικού Μ.Κ., μητέρα δύο παιδιών σε μονογονεϊκή οικογένεια.

Σύμφωνα με το 902.gt, το δάνειο της εκπαιδευτικού έχει αγοραστεί από fund και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δρομολογεί για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue.

Ο Ηλίας Πατίδης, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πειραιά, σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο μητέρα με δύο παιδιά να απειλείται με πλειστηριασμό και τόνισε ότι «δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα συνάδελφό μας στον δρόμο».

Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός της κατοικίας και να γίνει διακανονισμός του χρέους που θα επιτρέπει στην εκπαιδευτικό να αντεπεξέρχεται.

Καθώς δεν έλαβαν σαφή απάντηση από τα στελέχη της εταιρείας, δήλωσαν ότι παραμένουν σε ετοιμότητα και εγρήγορση για να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια να διωχθεί η μονογονεϊκή οικογένεια από το σπίτι της. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.