Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
21.06.2021

Σήμερα η διαδικτυακή παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών του ΕΠΚ

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει σήμερα διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει.

Πρόκειται για πρωτοποριακή διαδραστική παρουσίαση όπου διοικητικό προσωπικό και Κοσμήτορες των Σχολών θα ενημερώσουν για τα προγράμματα σπουδών, τη διαδικασία εισαγωγής και θέματα στέγασης

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει σύνδεση με χώρους της πανεπιστημιούπολης, έτσι οι συμμετέχοντες θα έχουν  μια πραγματική εικόνα της Πανεπιστημιούπολης και των υποδομών που στηρίζουν τα προγράμματα σπουδών.

Παράλληλα με την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνδεθούν ζωντανά και να συνομιλήσουν σε εικονικά – virtual session με εξιδεικευμένους συμβούλους Εισδοχής για ερωτήματα ή απορίες που μπορεί να έχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν επισης να συνομιλήσουν με φοιτητές και φοιτήτριες των προγραμμάτων, οι οποίοι/ες θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες  σε σχέση με το πανεπιστήμιο αλλά και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο. 

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 101+ πανεπιστημίων του κόσμου στη κατάταξη των Times Higher Education (THE) Impact Rankings 2020 στο τομέα της Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Υποδομών.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισαγωγής νέων υποψηφίων καθώς φοιτητών από μετεγγραφή για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2021.

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών : 4 Οκτωβρίου 2020

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν και να δηλώσουν συμμετοχή ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες: 

Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών τηλ. 00357 – 22713000 ή email:  info@euc.ac.cy 

http://www.euc.ac.cy

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.