Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
12.08.2022

Επεισόδιο του Family Guy το 2005 είχε αφήσει υπονοούμενα για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης κατά του Κέβιν Σπέισι (βίντεο)

Ίσως τελικά να μην ήταν και τόσο κρυφές οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Κέβιν Σπέισι και το Χόλιγουντ να ήξερε από καιρό γι' αυτές.
Επεισόδιο του Family Guy το 2005 είχε αφήσει υπονοούμενα για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης κατά του Κέβιν Σπέισι (βίντεο)

Ο Σεθ ΜακΦάρλαν, δημιουργός του Family Guy, είχε αφήσει να εννοηθεί σε επεισόδιο της σειράς, το 2005, ότι γνωρίζει για αυτά που κατηγορεί τον βραβευμένο με Όσκαρ, Σπέισι, ο ηθοποιός Άντονι Ραπ.

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο του 2005, φαίνεται ένας από τους ήρωες της σειράς, o Stewie, που είναι μόλις ενός έτους, να τρέχει γυμνός φωνάζοντας για βοήθεια, καθώς μόλις είχε καταφέρει να ξεφύγει από το υπόγειο του Κέβιν Σπέισι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Μακ Φάρλαν, αφήνει υπονοούμενα για τους ισχυρούς άνδρες του Χόλιγουντ. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των υποψήφιων για Όσκαρ το 2013, απευθυνόμενος στις υποψήφιες για τον πρώτο γυναικείο ρόλο, τους είπε δήθεν αστειευόμενος ότι δεν πρέπει πλέον να παριστάνουν πως συμπαθούν τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Ο Γουάινσταϊν, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στο Χόλιγουντ, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από δεκάδες γυναίκες με τις οποίες είχε συνεργαστεί, μεταξύ των οποίων και μεγάλα ονόματα όπως η Αντζελίνα Τζολί και η Γκουίνεθ Πάλτροου.

'Family Guy' joked about Kevin Spacey in 2005

Comedian Seth MacFarlane has joked about celebrities before allegations against them became public. He's making headlines for a reference to actor Kevin Spacey in a 2005 Family Guy episode. http://cnn.it/2yfLsXf

Posted by CNN on Montag, 30. Oktober 2017

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.