Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
22.11.2023

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη – Όσα είπε στην ανακρίτρια

Κατά την έξοδο του δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις.
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη – Όσα είπε στην ανακρίτρια

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας για την ανθρωποκτονία της κόρης του, Τζωρτζίνας.

Ο 30χρονος που χθες δήλωσε παράσταση για την υπεράσπιση της κατηγορίας, πέρασε για δεύτερη φορά το ανακριτικό κατώφλι λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, αυτή τη φορά προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Για περισσότερες από 3 ώρες, ο πατέρας της 9χρονης Τζωρτζίνας αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και στα όσα ο ίδιος γνωρίζει σχετικά με την ασθένεια και τη νοσηλεία της κόρης του. Κατά την έξοδο του δεν θέλησε να προχώρησε σε δηλώσεις.

Οι επόμενες καταθέσεις

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης Δασκαλάκη, σειρά αναμένεται να πάρουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα και θα ακολουθήσουν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ειδικότερα, αναμένεται να κληθούν η αδελφή και οι γονείς της, του οποίους επικαλείται στην απολογία της ότι βρίσκονταν στο σπίτι το βράδυ που έσπευσαν για πρώτη φορά τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο. (Πηγή)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.