Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.09.2021

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τον Ουμπέρ ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Με 2-1 σετ.

Την ήττα με 2-1 σετ από τον Γάλλο, Ούγκο Ουμπέρ, υπέστη ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το Ολυμπιακό τουρνουά. Ένας αποκλεισμός που ήρθε μετά από τον τραυματισμό του Έλληνα πρωταθλητή στο τέλος του δεύτερου σετ.

Στο πρώτο σετ, μετά από δύο love games, ο Τσιτσιπάς πραγματοποίησε το πρώτο break του αγώνα και προηγήθηκε με 2-1. Έκτοτε, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έχασε παρά μόνο ελάχιστους πόντους σε όλο το σετ και έφτασε εύκολα στο 6-2 και το 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Ουμπέρ προσπάθησε να ανεβάσει στροφές και διατήρησε το σερβίς του σε όλη τη διάρκεια του σετ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι και έτσι το δεύτερο σετ οδηγήθηκε σε tie break. 

Εκεί, ο Γάλλος τενίστας συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, δυσκολεύοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος δεν βρήκε απάντηση στα καλά winner του Ουμπέρ και ηττήθηκε με 7-4.

Στον τελευταίο πόντο του tie break, ο Έλληνας πρωταθλητής ένιωσε μία έντονη ενόχληση στο γόνατο που προς στιγμήν προκάλεσε ανησυχία αλλά εν τέλει το αντιμετώπισε και συνέχισε τον αγώνα του.

Ο τραυματισμός του Τσιτσιπά τον επηρέασε στο παιχνίδι του, κάτι που φάνηκε στο τρίτο σετ του αγώνα. Ο Έλληνας τενίστας δεν έβρισκε απαντήσεις στα χτυπήματα του Ουμπέρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πτώση της απόδοσης του Τσιτσιπά και έκανε συνεχή break φτάνοντας εύκολα στο 5-1. Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, «σβήνοντας» τρία match points του Ουμπέρ στο όγδοο game του τρίτου σετ. Ο Γάλλος, ωστόσο, κατάφερε εν τέλει να επικρατήσει με 6-2 και πήρε τη νίκη-πρόκριση με 2-1 σετ.

Πηγή

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.