Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
05.12.2022

Όλα τα απίθανα μέρη που ο κόσμος παρακολουθεί Netflix

Ένα από αυτά είναι οι δημόσιες τουαλέτες.
Όλα τα απίθανα μέρη που ο κόσμος παρακολουθεί Netflix

Το Netflix βλέπει μήνα με τον μήνα τον αριθμό των συνδρομητών του να αυξάνεται. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή οι συνδρομητές είναι πάνω από 110 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Αυτό όμως, που προκαλεί έκπληξη και ενδιαφέρον δεν είναι ο αριθμός των συνδρομητών αλλά τα μέρη που επιλέγουν για να βλέπουν τα προγράμματα της συνδρομητικής πλατφόρμας. Σε έρευνα που έκανε το Netflix, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 67% χρησιμοποιούν την υπηρεσία σε δημόσιους χώρους, μέσω κινητών και τάμπλετ.  Μάλιστα, το 26% αυτών παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί σειρές και ταινίες ακόμα και στην δουλειά, ενώ ένα 7% έχει δει κάποιο πρόγραμμα σε δημόσια τουαλέτα.

Πιο δημοφιλή μέρη, πάντως, αποδείχθηκαν τα αεροπλάνα, τα τρένα και γενικά τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με το 17% να αποκαλύπτει πως κάποια δεδομένη στιγμή είχαν απορροφηθεί τόσο πολύ από αυτό που έβλεπαν, με αποτέλεσμα να χάσουν την στάση τους.

Πολλοί μάλιστα έχουν πιάσει ανθρώπους να κρυφοκοιτάνε τις οθόνες των τάμπλετ και των κινητών τους όσο εκείνοι παρακολουθούν, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν «φάει σπόιλερ» από την οθόνη του διπλανού τους στο μετρό.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.