Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.11.2023

Μήνυμα νηφαλιότητας από τον Γάλλο πρέσβη

Την άμεση κινητοποίηση των ελληνικών αρχών τονίζει ο Γάλλος πρέσβης στο μήνυμα του προς τους Γάλλους κατοίκους της Ελλάδας.
Μήνυμα νηφαλιότητας από τον Γάλλο πρέσβη

Μήνυμα νηφαλιότητας έστειλε ο πρέσβης της Γαλλίας, Κριστόφ Σαντεπί, προς τους Γάλλους πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα, με αφορμή την επίθεση με χειροβομβίδα που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες μπροστά από την είσοδο της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα, τονίζοντας την άμεση κινητοποίηση των ελληνικών Αρχών.

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της γαλλικής πρεσβείας, ο κ. Σαντεπί αναφέρει ότι «Aπόψε, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πέταξαν μία χειροβομβίδα μπροστά από τη γαλλική πρεσβεία, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας», τονίζοντας ότι «Oι ελληνικές Αρχές αντέδρασαν άμεσα και διενεργούν έρευνα». «Η πρεσβεία είναι σε συνεχή επαφή με τις Αρχές, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια όλων», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Είμαστε βεβαίως στη διάθεσή σας όπως πάντα», καταλήγει ο Γάλλος πρέσβης, καλώντας τους συμπατριώτες του «να τηρούν, με ηρεμία, τη συνήθη επαγρύπνηση».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.