Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.05.2022

Με τη Γεωργία: Κύμα συμπαράστασης στο κέντρο της Αθήνας

Λαοθάλασσα πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας υπέρ της 24χρονης κοπέλας και συνθήματα κατά της έμφυλης βίας, των βιασμών και της πατριαρχίας.
Με τη Γεωργία: Κύμα συμπαράστασης στο κέντρο της Αθήνας

Με πανό που ανέφεραν «Αδελφή μου εγώ σε πιστεύω», αλλά και συνθήματα όπως «τίποτα ροζ στα πάρτι βιαστών» και «τα πλουσιόπαιδα το σύστημα συγκαλύπτει» πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα φεμινιστικών, και όχι μόνο, οργανώσεων για μια μεγάλη, πολύχρωμη κινητοποίηση διαμαρτυρίας.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη σκιά των όσων τραγικών αποκαλύφθηκαν μέσα από τις καταγγελίες και τις δημόσιες παρεμβάσεις της θαρραλέας 24χρονης κοπέλας, η οποία έσπασε τον φόβο και κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση εκφράζουν τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στην Γεωργία, δίνουν και παίρνουν δύναμη από τη στάση της, ενώ δηλώνουν δίπλα σε όλα τα θύματα έμφυλης βίας, βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Μαζική και δυναμική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που βρίσκεται στο επίκεντρο των τελευταίων τρομακτικών εξελίξεων. (Φωτογραφίες: ΑΠΕ/ΜΠΕ)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.