Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.10.2021

Οικονόμου: To lockdown στη Θεσσαλονίκη δεν βρίσκεται στην κυβερνητική ατζέντα

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Δεν είμαστε μπροστά σε lockdown στη Θεσσαλονίκη, είπε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σημειώνεται ότι η Βόρεια Ελλάδα σημειώνει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, με την Θεσσαλονίκη να έχει σχεδόν τα ίδια κρούσματα με την Αθήνα κάνοντας πολλούς να θεωρούν ότι βρίσκεται μία ανάσα από το lockdown, κάτι που διαψεύστηκε.

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ξεκίνησε με αναφορά στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. «Όπως γνωρίζετε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται από χθες στις ΗΠΑ προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Έχει ένα πολύ πυκνό πρόγραμμα συναντήσεων στη Νέα Υόρκη με ξένους ηγέτες, αξιωματούχους του ΟΗΕ, στελέχη της επιχειρηματικής και της επενδυτικής κοινότητας καθώς και στελέχη της δυναμικής ελληνικής ομογένειας.

Στο επίκεντρο των επαφών του πρωθυπουργού θα βρίσκονται οι συμμαχίες της χώρας, περιφερειακές, ευρωπαϊκές, διεθνείς, σημαντικά ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, θέματα επενδυτικού ενδιαφέροντος καθώς και οι σχέσεις με το Αμερικανικό Κογκρέσσο.

Χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός παρακάθισε σε δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ για επιλεγμένους ηγέτες ευρωπαϊκών και αφρικανικών χωρών».

Σχετικά με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, περιλαμβάνει σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου «συναντήσεις με γ.γ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, μμε τον πρόεδρο του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης, Μοχάμεντ Μένφι στις οποίες θα κυριαρχήσουν οι περιφερειακές και οι διεθνείς εξελίξεις με επίκεντρο τον ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή αλλά και την τουρκική προκλητικότητα και παραβατικότητα».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.