Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.09.2021

Η Dua Lipa καταδικάζει δημοσίευμα της οργάνωσης World Values Network που την κατηγορεί για αντισημιτισμό [ΕΙΚΟΝΕΣ]

«Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουμε για την υπεράσπιση των παλαιστινιακών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατά μιας ισραηλινής κυβέρνησης της οποίας οι ενέργειες στην Παλαιστίνη, έχουν καταδικαστεί από ποικίλες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Οι New York Times, φιλοξένησαν στο τεύχος του περασμένου Σαββάτου ολοσέλιδη διαφήμιση της οργάνωσης World Values Network, η οποία κατηγορεί τη Dua Lipa, τη Gigi και Bella Hadid για αντισημιτισμό, υποστηρίζοντας ότι οι τρεις δημοφιλείς γυναίκες «δυσφήμισαν το εβραϊκό κράτος και κατηγόρησαν το Ισραήλ για εθνική κάθαρση». 

Η Dua Lipa χαρακτήρισε το δημοσίευμα ως «κατάφωρη διαστρέβλωση του ποια είμαι και τι εκπροσωπώ», αναφέροντας αναλυτικά σε δημοσίευσή της στο twitter:

Απορρίπτω κατηγορηματικά τους ψευδείς και αποτρόπαιους ισχυρισμούς που δημοσιεύθηκαν στους New York Times, διαφήμισης από το World Values Network. Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουμε για την υπεράσπιση των παλαιστινιακών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατά μιας ισραηλινής κυβέρνησης της οποίας οι ενέργειες στην Παλαιστίνη, τόσο η Human Rights Watch όσο και η ισραηλινή οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων B’Tselem, κατηγορούν για διώξεις και διακρίσεις. Παίρνω αυτή τη στάση επειδή πιστεύω ότι όλοι — Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί — έχουν το δικαίωμα να ζουν ειρηνικά ως ίσοι πολίτες του κράτους όπου επιλέγουν να ζουν. Το Παγκόσμιο Δίκτυο Αξιών χρησιμοποιεί ξεδιάντροπα το όνομά μου για να προωθήσει την άσχημη εκστρατεία του, με ψεύδη και κατάφωρη διαστρέβλωση του ποια είμαι και τι εκπροσωπώ. Είμαι αλληλέγγυα προς όλους τους καταπιεσμένους ανθρώπους και απορρίπτω κάθε μορφή ρατσισμού.

Πηγή: Pitchfork

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.