Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
07.07.2022

Εξαφάνιση Θύμιου: Ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον του

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τα συνολικά 11 άτομα που άσκησαν bullying στον Θύμιο και είναι από 17 έως 21 ετών.
Εξαφάνιση Θύμιου: Ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον του

Εξαφανισμένος παραμένει για 13 ημέρες ο 40χρονος Θύμιος από τον Πύργο Ηλείας, ο οποίος δεχόταν bullying από ασυνείδητους συγχωριανούς του -κυρίως νεαρής ηλικίας- επειδή έχει παραμορφωμένο πρόσωπο από σοβαρό τροχαίο ατύχημα το 2008. Αυτό ήταν και η αιτία που έπεσε θύμα εκφοβισμού και bullying.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι πιθανότατα να έχει κλειστεί στον εαυτό του και να κρύβεται, ωστόσο η αγωνία είναι μεγάλη, με τις αρχές να εξακολουθούν να αναζητούν τον 40χρονο.

Την ίδια ώρα, ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα, ηλικίας από 17 έως 21 ετών, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων στο σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι νεαροί χρησιμοποίησαν δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανάκια για την επίθεση.

Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν το υλικό και στη συνέχεια το διαβίβασαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για τη συνέχιση της έρευνας (το πιθανότερο διατάσσοντας προκαταρκτική).

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο στοχευμένες προσαγωγές, από τις οποίες αντλήθηκαν στοιχεία για την ταυτότητα των συμμετεχόντων στην επίθεση. Τα δύο αυτά άτομα, αφού κατέθεσαν, αφέθηκαν ελεύθερα.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.