Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
22.10.2021

Fantastic Four: Η πρώτη και διασημότερη υπέρ-ηρωική ομάδα των Marvel Comics επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη! Γνωρίστε τις υπέρ-δυνάμεις τους!

Η πιο εντυπωσιακή και πολυαναμενόμενη περιπέτεια του φετινού καλοκαιριού, που θα ανατρέψει όλα όσα ξέρατε για τους κινηματογραφικούς σούπερ ήρωες.

Τέσσερις από τους πιο διάσημους νεαρούς σταρ του Χόλιγουντ -ο Μάιλς Τέλερ, η Κέιτ Μάρα, ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και ο Τζέιμι Μπελ– πρωταγωνιστούν στην πιο εντυπωσιακή και πολυαναμενόμενη περιπέτεια του φετινού καλοκαιριού, που θα ανατρέψει όλα όσα ξέρατε για τους κινηματογραφικούς σούπερ ήρωες.

Στο «Fantastic Four», μια ετερόκλητη ομάδα νεαρών ιδεαλιστών εξερευνητών μεταφέρεται σε μία παράλληλη, επικίνδυνη διάσταση κατά τη διάρκεια ενός φιλόδοξου επιστημονικού πειράματος. Εκεί, τα σώματά τους μεταλλάσσονται με σοκαριστικό τρόπο και αποκτούν μοναδικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Οι τέσσερις ήρωες θα πρέπει να μάθουν να τις χειρίζονται για να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή στη Γη, αλλά και να ξεπεράσουν τις διαφορές τους για να αντιμετωπίσουν την θανάσιμη απειλή ενός πρώην συμμάχου τους ως οι Fantastic Four – η καλύτερη ελπίδα που έχει η ανθρωπότητα για την επιβίωσή της.

Το Πράγμα (Μπεν Γκριμ), ο Ανθρώπινος Πυρσός (Τζόνι Στορμ), ο κ. Φαντάστικ (Ριντ Ρίτσαρντς) και η Αόρατη Γυναίκα (Σου Στόρμ) έρχονται στις 6 Αυγούστου:

http://youtu.be/DD5zT-W6pw0

http://youtu.be/fFRUp-TkYYY

http://youtu.be/y94N80bx6sc

http://youtu.be/WEEKfLrGoh4

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.