Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
16.09.2021

Η Emma Shapplin για μία και μοναδική συναυλία στην Ιερά Οδό

H ιδιαίτερη ερμηνεύτρια που ένωσε την ποπ με την κλασσική μουσική εμφανίζεται απόψε στα πλαίσια της περιοδείας της The Dandy's Tour.

Την καθιερωμένη «στάση» της στην Αθήνα θα κάνει απόψε, Σάββατο 25 Απριλίου η Γαλλίδα τραγουδίστρια Emma Shapplin. Ευαίσθητη και δυναμική, ρομαντική και μυστηριώδης, η ερμηνεύτρια που έκανε σήμα κατατεθέν της το συνδυασμό του κλασσικού τραγουδιού με την ποπ μουσική και καθιερώθηκε ως μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της σύγχρονης εποχής, εμφανίζεται στην Ιερά Οδό, στις 21.00 με την επταμελή μπάντα της στα πλαίσια του The Dandy’s Tour. 

«Αν και είμαι εσωστρεφής χαρακτήρας, δεν μπορώ να μην τραγουδάω», δήλωσε η ιδιαίτερη καλλιτέχνης στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στον Ιανό την Παρασκευή 24 Απριλίου. «Τελευταία ασχολούμαι με τη ζωγραφική, αλλά μου αρέσει και η φωτογραφία», παραδέχτηκε άνετη και χαλαρή ενώ σε μια απρόσμενη ερώτηση για την επιτυχία του προέδρου Ολάντ με τις γυναίκες  απάντησε εύστοχα «… Ίσως επειδή είναι πρόεδρος!».

Η ίδια έκανε αίσθηση από τον πρώτο κιόλας δίσκο της,  Carminative Meo, δημιούργησε ένα δικό της κοινό που την ακολουθεί φανατικά και έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους ανά τον κόσμο. Στη συναυλία θα παρουσιάσει αγαπημένες επιτυχίες αλλά και κομμάτια από το τελευταίο άλμπουμ της Dust of a Dandy, το οποίο όπως δήλωσε, έχει έναν πιο βιωματικό και βαθύ χαρακτήρα. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.