Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
20.05.2022

Ο πρωθυπουργός σήμερα θα συναντηθεί με περιφερειάρχες και δημάρχους

Δήμαρχοι και περιφερειάρχες θέλουν να ενημερωθούν για τις διαστάσεις των προβλημάτων της χώρας.
Αγγελική Κορωναίου / FOSPHOTOS
Ο πρωθυπουργός σήμερα θα συναντηθεί με περιφερειάρχες και δημάρχους

O Aλέξης Τσίπρας σήμερα έχει προγραμματίσει συνάντηση με δημάρχους και περιφερειάρχες. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αυτή την ώρα βλέπει τους περιφερειάρχες και στις τρεις το μεσημέρι θα συναντηθεί με τους δημάρχους. Σύμφωνα, με πληροφορίες από το γραφείο του πρωθυπουργού, σήμερα απουσιάζει η κ. Δούρου στο εξωτερικό και έχει προγραμματίσει ο πρωθυπουργός συνάντηση μαζί της την Τρίτη.

Αφορμή αυτής της συνάντησης είναι ότι οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι επιθυμούν να λάβουν πλήρη ενημέρωση σχετικά με την ΠΝΠ κατά την οποία τα ταμειακά διαθέσιμα θα μεταφερθούν υποχρεωτικά στην Τράπεζα της Ελλάδος. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ ψηφίστηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά ταμειακών διαθέσιμων των φορέων της γενικής κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Χθες, όλοι οι δήμαρχοι της χώρας παρευρέθηκαν έξω από τη Βουλή κι έπειτα επέδωσαν ψήφισμα στο προεδρείο της Βουλής και σε εκπροσώπους κομμάτων της αντιπολίτευσης σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Τέλος, άφησαν να εννοηθεί ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό είναι κρίσιμη μιας κι επιθυμούν από τη σημερινή τους συνάντηση να μάθουν τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων της χώρας.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.