Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
28.07.2021

Με ελεύθερη είσοδο την 25η Μαρτίου το Μουσείο Ακρόπολης

Με ειδικές δράσεις και τον καθιερωμένο μπακαλιάρο σκορδαλιά στο εστιατόριό του.

Στα πλαίσια της  αυριανής εθνικής επετείου το Μουσείο Ακρόπολης και το προσωπικό του ( αρχαιολόγοι και φροντιστές) θα φιλοξενήσουν ενήλικες αλλά και παιδιά με ελεύθερη είσοδο από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα. Μάλιστα ειδικά για την αυριανή μέρα έχει προγραμματίσει ειδικές δράσεις για τους επισκέπτες που θα παρευρεθούν.  

Μεταξύ άλλων οι Αρχαιολόγοι-Φροντιστές θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες εκθέματα που φανερώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι αρχαίοι προσέγγιζαν το παρελθόν, τις μεγάλες στιγμές στην ιστορία και τη μυθολογία τους μέσα από την ειδική παρουσίαση «Εκθέματα του Μουσείου Ακρόπολης μιλούν για την ιστορική μνήμη των αρχαίων» στα ελληνικά, στα αγγλικά αλλά και στα γαλλικά. Ακόμη, θα υπάρξει η παρουσίαση «Οι Αθηναίοι θυμούνται την ιστορία τους» για παιδιά μαζί με τους γονείς τους, όπου οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την  ευκαιρία να αναζητήσουν εκθέματα που σχετίζονται με την ιστορία και τους μύθους της Αρχαίας Αθήνας  και θα δημιουργήσουν και ένα δικό τους ενθύμιο. 

Να σημειωθεί ότι για τις παρουσιάσεις αυτές θα τηρηθεί, βέβαια, σειρά προτεραιότητας. Τέλος αξίζει όλοι να βρίσκονται αύριο στο μουσείο, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στο εστιατόριο του δεύτερου ορόφου τον καθιερωμένο, για την ημέρα, μπακαλιάρο.

             

 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.