Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.10.2023

Αναφορές πιλότων για UFO στην Ιρλανδία

Το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, είχε ταχύτητα μεγαλύτερη αυτής του ήχου, σύμφωνα με τη μαρτυρία πιλότου.
Αναφορές πιλότων για UFO στην Ιρλανδία

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ιρλανδίας, ερευνά μυστηριώδεις αναφορές, για UFO, στη νοτιοδυτική ακτή της Ιρλανδίας.

Όπως μεταδίδει το BBC, η πρώτη αναφορά έγινε στις 06:47 την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου, όταν μια πιλότος της British Airways επικοινώνησε με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας. Η πιλότος ζητούσε να μάθει, εαν διεξάγονταν στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή που πετούσε, γιατί υπήρχε κάτι που κινούνταν πολύ γρήγορα. Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ανέφερε ότι δεν γινόταν καμία άσκηση.

Η πιλότος, που πετούσε από την πόλη του Μόντρεαλ στο Χίθροου, δήλωσε ότι υπήρχε ένα «πολύ έντονο φως», ενώ ένα αντικείμενο είχε εμφανιστεί στην αριστερή πλευρά του αεροσκάφους προτού χαθεί γρήγορα προς τα βόρεια.     

Ένας συνάδελφος της πιλότου, από αεροσκάφος της Virgin ανέφερε ότι μπορεί να ήταν ένας μετεωρίτης ή άλλο αντικείμενο που είχε εισέλθει στην ατμόσφαιρα της γης. Είπε ότι υπήρχαν πολλαπλά αντικείμενα που ακολουθούσαν την ίδια τροχιά και ότι ήταν πολύ φωτεινά.

Ένας άλλος πιλότος είπε ότι η ταχύτητα των αντικειμένων ήταν πολύ μεγάλη περί τα 2 Μαχ (περίπου 2,450 χλμ /ώρα), διπλάσια από την ταχύτητα του ήχου.

«Μετά από αναφορές από μικρό αριθμό αεροσκαφών την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου για ασυνήθιστη αεροπορική δραστηριότητα, η IAA υπέβαλε έκθεση», δήλωσε η Ιρλανδική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (IAA).

«H αναφορά θα διερευνηθεί στο πλαίσιο της συνηθισμένης διαδικασίας έρευνας εμπιστευτικών περιστατικών», συμπληρώνει η ανακοίνωση. Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου Shannon δήλωσε ότι ο αερολιμένας δεν θα σχολιάσει περαιτέρω τη διεξαγωγή της έρευνας της IAA.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.