Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

Η Αθηνά Γκίνη καταφέρνει να εκμοντερνίσει κάθε τι που η μόδα χαρακτηρίζει «ρομαντικό»

Ίσως τα έχετε συναντήσει σε μια μικρή βιτρίνα του κέντρου, περπατώντας στον δρόμο της Απόλλωνος στην Πλάκα. Τα Athina Gkini είναι ρούχα με προσωπικότητα, αποπνέουν διαχρονικότητα, είναι φτιαγμένα για να ξεχωρίζουν.

Αν αγαπάτε τις διαφάνειες που έχουν μια θεατρικότητα, τα ντεσέν που ξεχωρίζουν, τους έντονους ώμους και τα κυματώδη τελειώματα στα ρούχα, τα matchy match σύνολα, τα ρούχα που αν και δεν περνούν απαρατήρητα μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε ώρα και στιγμή, τότε μια μικροσκοπική βιτρίνα στην περιοχή της Πλάκας, στον δρόμο της Απόλλωνος και στον αριθμό 12,  θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. 

Η Αθηνά Γκίνη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2007 από σχολή Σχεδίου Μόδας στην Ελλάδα. Παρακολούθησε σεμινάρια στο Λονδίνο στις σχολές Central Saint Martins και London College of Fashion. Από το 2012 διατηρεί ατομική επιχείρηση έχοντας τον πλήρη έλεγχο όλων των σταδίων της εκάστοτε συλλογής. Το 2016 άνοιξε το δικό της κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας κι από τότε η φήμη του brand της άρχισε να διαδίδεται από όσες σταμάτησαν μπροστά στη βιτρίνα της. 

Εκτός από τα διαφορετικά κοψίματα που παρουσιάζει η σχεδιάστρια, τα εντυπωσιακά μοτίβα και τις αέρινες ή πιο στιβαρές διαφάνειες, τα ρούχα Athina Gkini έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους τις προσεγμένες ραφές, την καλή ποιότητα υφασμάτων ενώ φτιάχνονται κυρίως από βαμβάκι και μετάξι.

Για την φετινή της συλλογή, η νεαρή σχεδιάστρια κράτησε τις γραμμές που αποπνέουν ρομαντισμό και τις συνδύασε με μια ασπρόμαυρη χρωματική παλέτα και γεωμετρικά σχέδια. Παράλληλα, ήθελε να εκμοντερνίσει τον φραμπαλά συνδυάζοντας τον με πιο μίνιμαλ στοιχεία.

Τα Athina Gkini είναι ρούχα με προσωπικότητα, αποπνέουν διαχρονικότητα και «αγάπη για τη θηλυκότητα», όπως τα περιγράφει η σχεδιάστριά τους. Το όραμά της για τη μόδα -και κατ΄επέκταση για το brand- είναι να δημιουργούνται και να δημιουργεί ρούχα προσεγμένα, ξεχωριστά, ρούχα εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία της υψηλής ραπτικής σε προσιτές τιμές.

Η Αθηνά Γκίνη φαντάζεται τη φετινή συλλογή της να ζευγαρώνει με αξεσουάρ σε έντονους χρωματισμούς για να αναδειχθεί η ασπρόμαυρη παλέτα της, κι έτσι μας προτείνει να τη συνδυάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες για το brand θα βρείτε εδώ
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.