Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ATHENS COCKTAILS

Spoiled Presents “Saudade” Cocktail

Τα μπαρ της Αθήνας προτείνουν τα αγαπημένα τους cocktail.
Επιμελεια: Γιώργος Απέργης
Φωτογραφια: Κωνσταντίνος Τσακμάζ
Υποστηριξη: Bar Supply
athens-cocktails-spoiled-27

Το 2013 είναι η χρονιά που δημιουργήθηκε, σε μια γειτονιά της Αθήνας, το Spoiled. Σκοπός του να «κακομάθει» φίλους και γνωστούς με την εξυπηρέτηση και την ζεστή ατμόσφαιρα του. Από στόμα σε στόμα όμως, η φήμη του διαδόθηκε και έγινε ένας από τους top cocktail προορισμούς των Νοτίων Προαστίων.

athens-cocktails-spoiled-3

Από το πρωί έως αργά το βράδυ οι θαμώνες του Spoiled μπορούν να απολαύσουν εκλεκτές ποικιλίες καφέ, σπιτικά αναψυκτικά, σπάνια αποστάγματα και signature cocktails. Σε όλα αυτά προσθέστε και το “lab” που βρίσκεται απέναντι από το Spoiled και αποτελεί ένα σημείο το οποίο δένει αισθητικά με τη φιλοσοφία και την εικόνα του bar. 

athens-cocktails-spoiled-6

Το “lab” είναι το μέρος στο οποίο πραγματοποιείται η έρευνα και όλο το δημιουργικό κομμάτι από την ομάδα του Spoiled. Στον συγκεκριμένο χώρο ετοιμάζονται όλα τα «σπιτικά» συστατικά και δοκιμάζονται τα cocktail που απαρτίζουν το μενού, κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες.Με τον τρόπο αυτό μας δίνεται η δυνατότητα να διασφαλίσουμε την ποιότητα και τη σταθερότητα των πρώτων υλών και των υλικών των cocktail μας. Το “lab”, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα εργαλεία που χρειάζεται ένα σύγχρονο cocktail bar, αποτελεί το εφαλτήριο της δουλειάς μας με σκοπό να διευρύνει τους ορίζοντες και τη φαντασία μας.

athens-cocktails-spoiled-15

Το cocktail επιμελείται ο Γιώργος Καβακλής «Αποφάσισα να γίνω bartender όταν συνειδητοποίησα ότι η άλλη μου επιλογή ήταν η λογιστική.  Από τότε λατρεύω να δοκιμάζω αποστάγματα, δροσιστικά daiquiri, καλοφτιαγμένα gin and tonic, συζητήσεις στο bar και εμπειρίες που έγιναν cocktail».

ΤΟ COCKTAIL:  “Saudade” 

Συνταγή 

40 ml white rum 

20 ml rhum agricole blanc

20 ml χυμός λεμονιού 

20 ml σιρόπι από χαμομήλι 

20 ml σιρόπι από μέλι ανθέων, αρωματισμένο με σκόνη μουστάρδας 

15 ml passion fruit 

1 dash angostura bitter

athens-cocktails-spoiled-29

Spoiled

Μ. Αλεξένδρου 18, Δάφνη

Τηλ 210 97 57 386

Facebook link https://www.facebook.com/cafebarspoiled/

bar-supply
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.