ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ«Τι είσαι; Πες μου τι είσαι;» ή όταν το dirty talk σε στέλνει στον παράδεισο…

«Τι είσαι; Πες μου τι είσαι;» ή όταν το dirty talk σε στέλνει στον παράδεισο…

Η Λίνα Ρόκου αποθεώνει τις πρόστυχες λέξεις που μας φτιάχνουν την ώρα του σεξ. Άλλωστε το στόμα το έχουμε (και) για να μιλάμε.

Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Φαντάζομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι μουγκοί στο κρεβάτι. Δεν λένε λέξη, δεν κάνουν κιχ, δε λένε «χύνω» όταν χύνουν. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο για να κάνεις σεξ μαζί τους. Και οι περισσότερες από εμάς νομίζω ότι θα συμφωνούσαν. Πείτε με αυστηρή, αλλά εκτός από τα βλέμματα (που σίγουρα λένε πολλά) πρέπει να λειτουργούν και τα στόματα˙ και όχι μόνο για να γλείφουν και να φιλούν.

Τώρα που το σκέφτομαι νομίζω ότι δεν ξέρω γυναίκα που δεν της αρέσει να της μιλάει ερωτικά ο άνδρας. Κι όταν λέω ερωτικά, αυτό έχει ένα ευρύ φάσμα που περιλαμβάνει διάφορες αποχρώσεις: αισθησιακά, πρόστυχα, με πόθο, με φροντίδα, με καύλα, αλλά κυρίως με απελευθέρωση. Τα πιο ωραία λόγια στο κρεβάτι θα ειπωθούν όταν έχεις χάσει τα λογικά σου και δεν φιλτράρεις τίποτα. Και στους άνδρες αρέσει να ακούν (και να μιλάνε), κι ας μη το παραδέχονται πάντοτε. Άλλωστε λέξεις που ψιθυρίζονται στο αυτί πριν την διείσδυση, μπορεί να απογειώσουν θεαματικά τα αποτελέσματα. Κανείς δε θα βγει χαμένος.

Οι λέξεις υπάρχουν για να τις χρησιμοποιούμε

Έχει σημασία πότε θα ειπωθεί κάτι. Ο σωστός συγχρονισμός είναι το α και το ω. Το θέμα είναι να μπορούμε να νιώσουμε άνετα. Συνεπώς σκεφτείτε λίγο λογικά –τώρα που μπορείτε, γιατί εκείνη την ώρα άντε γειά. Είστε στο κρεβάτι (στον καναπέ, στο πάτωμα, στα όρθια) με έναν άνθρωπο, μπαίνει μέσα σας ή μπαίνετε εσείς μέσα του, τον χύνεις, σε χύνει, ιδρώνετε μαζί, νιώθει τις συσπάσεις του οργασμού σας, πίνει το σάλιο σας. Συμβαίνουν όλα αυτά. Τις λέξεις θα ντραπείτε; Όχι. Συνεπώς. Πείτε ό,τι σας κατέβει κι ευχηθείτε να σας φτιάχνουν τα ίδια πράγματα. Αν όχι, δε θα πεθάνει και κανείς. Για πιο ακραία γλωσσικά παιχνίδια αν θέλετε μπορείτε να κάνετε ένα τεστ πιο πριν (π.χ. του αρέσει να τον αποκαλέσετε «μπαμπάκα» ή θα του πέσει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία;)

 

Τι μας αρέσει να ακούμε;

Στις γυναίκες αρέσει πολύ να τις βρίζουν. ΠΟΛΥ. Οι περισσότερες πια το παραδέχονται, ευτυχώς. Σε γκάλοπ που έχουν γίνει μεταξύ 3ου και 4ου ποτού στις πιο αγαπημένες μας λέξεις που μας αρέσει να ακούμε κατά τη διάρκεια του σεξ συγκαταλέγονται οι εξής: «καργιόλα», «πουτάνα (-άκι)», «καύλα μου», «γαμιόλα», «μωρό μου». Οι άνδρες έχουν μεγάλη συμπάθεια για τη χρήση της λέξης «μουνάρα». Σε άλλες αρέσει, σε άλλες όχι. Πάντως, νομίζω ότι ακόμη κι άν δεν τρελαίνεστε, είναι κρίμα να λογοκρίνετε τον άλλον. Στο κάτω κάτω είπαμε εκείνη την ώρα που χάνουμε τον έλεγχο σιγά μη βάλουμε και *μπιμπ* στο στόμα του άλλου. Το φαντάζεστε;

Από την άλλη, αυτά είναι πολύ ανεβαστικά την ώρα του σεξ. Πριν και μετά πάλι μας αρέσει να μας μιλάτε, πιο τρυφερά αλλά και αισθησιακά. Μια λεπτομερής περιγραφή του τι έχετε σκοπό να μας κάνετε -ακόμη κι αν δε τα κάνετε κι όλα, δεν υπογράφουμε συμβόλαιο άλλωστε- ανεβάζει τον δείκτη ερωτικής επιθυμίας κατακόρυφα. Τραστ μι. Επίσης, η εναλλαγή τρυφερότητας και αγριάδας κολάζει τις γυναίκες. Ισχύει και στα λόγια, ισχύει και στις πράξεις.

 

Τι σας αρέσει να ακούτε;

Συνήθως οι άνδρες φτιάχνονται με να τους τονίζεις πόσο τους ποθείς, πόσο θέλεις να γαμηθείς μαζί τους, πόσο σου αρέσει το όργανό τους που φυσικά δε θα το πεις όργανο γιατί σιγά μη βγει και η μπάντα να παίξει τον Θούριο. Λέξεις που προτιμούν να βγουν από το στόμα σας (πριν μπουν άλλα πράγματα): «πούτσος», «ψωλή», «καυλί». Και, φυσικά, υπάρχουν και οι φράσεις-κλειδί που θα τους αποτελειώσουν: «Θέλω να πιω τα χύσια σου» (αν το εννοείτε ακόμη καλύτερα), «Κάνε μου ό,τι θέλεις», «Χύσε με όπου σε καυλώνει περισσότερο», «Είμαι η καργιόλα/πουτάνα σου», «Γλείψε με».

 

Παραμύθια για ενήλικες

Η εξιστόρηση ερωτικών φαντασιώσεων ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι uber hot. Προϋποθέτει οικειότητα, απελευθέρωση και φυσικά όχι ζήλιες. Επίσης προϋποθέτει φαντασία και δεν πρέπει να ενέχει το παραμικρό στοιχείο απαίτησης. Το ότι εκείνη την ώρα μπορούμε να περιγράψουμε στον άλλον/άλλη με ανατριχιαστικές, βρώμικες ως κι άρρωστες λεπτομέρειες τα πιο κρυφά μας θέλω δε σημαίνει ότι του/της ζητούμε να τα πραγματοποιήσουμε (αυτό είναι θέμα για άλλα Γκομενικά).  

Οι ιστορίες σε ένα κρεβάτι είναι εκεί γιατί μπορούμε και δεν ντρεπόμαστε να μοιραστούμε με τον άλλο ακόμη και πράγματα που κοινωνικά δεν είναι αποδεκτά. Δεν υπάρχει λογοκρισία στην φαντασίωση. Παρ΄όλα αυτά αν δείτε ότι ο άλλος/άλλη δεν ανταποκρίνεται ζυγιάστε πόσο σημαντικό ή όχι είναι για εσάς αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε είπαμε η φαντασίωση είναι η αφορμή για περισσότερη καύλα, όχι ο στόχος.

 

Τι δεν μας αρέσει να ακούμε

Νομίζω ότι στην κατηγορία σούπερ ξενέρωτες λέξεις είναι τα ζουζουνιάρικα υποκοριστικά τύπου «γατούλα μου», «μπουμπούκο μου» (κάνει και πολύ κακό συνειρμό το συγκεκριμένο), «αγαπίτσα μου». Τώρα αν εσάς σας φτιάχνουν αυτά εμένα μου περισσεύει, άλλωστε κάποια στιγμή θα ενηλικιωθείτε κι εσείς, δεν μπορεί.

Δεν μας αρέσουν οι πολλές επαναλήψεις. Θυμηθείτε μόνο τη σκηνή στο “Safe Sex” με το «καίγομαι, καίγομαι, καίγομαι, καίγομαι». Ξεκαυλώσατε ήδη, ε;

Δεν μας αρέσει η πίεση. Όπως είχαμε πει και στο θέμα περί γυναικείου οργασμού η συνεχής αναφορά μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης, δε μας αρέσουν οι οδηγίες που θυμίζουν manual. Αν θεωρείτε ότι ο άλλος χρειάζεται καθοδήγηση, κάντε το, αλλά όχι σαν βγαίνει η φωνή από το GPS και να συμβουλεύει «Γλείψτε Βορειοδυτικά».

Οτιδήποτε δεν μας αρέσει δεν είμαστε αναγκάσμένες/οι να το ανεχόμαστε. Αν κάποια λέξη μας χαλάει τελείως μπορούμε να πούμε στο σύντροφο μας να την αποσύρει από το ερωτικό λεξιλόγιό του. Αλλά ας μη βιαστούμε. Ας τελειώσει πρώτα και μετά.

 

…Και να πούμε καμιά μαλακία δεν πειράζει

Απελευθέρωση σημαίνει ότι δεν υπάρχει άγχος μήπως πούμε κάτι λάθος. Θυμάμαι ένα αγόρι που μια φορά την ώρα της δράσης του ξέφυγε το «βεντούζα» και με έπιασαν τα γέλια αλλά ταυτοχρόνως φτιάχτηκα˙ γεγονός που εξέπληξε κι εμένα την ίδια. Όπως λέει η φίλη μου η Στέλλα: «Εμένα μου αρέσει πολύ και το “αρρώστια μου”. Μου κάνει σε πολύ πάθος. Πώς λέμε “αρρώστια ΑΕΚΑΡΑ μου”;  Γενικά χρησιμοποιώ πολλά οπαδικά στο σεξ».

Εμείς ακόμη γελάμε με αυτή την εξομολόγηση. Το αγόρι της όμως την έχει πάρει πολύ στα σοβαρά. Και σκοράρει με κάθε ευκαιρία.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.