Στα γρήγορα: Δεύτερος δίσκος για τον ράπερ από το Chicago στην Saba Pivot, LLC με συμμετοχή του Chance The Rapper (“Logout”) μεταξύ άλλων.

Την ακούσαμε: To εξώφυλλο του δίσκου θα μπορούσε να είναι στιγμιότυπο από ταινία του Jarmusch. Αυτό που σίγουρα μοιράζεται με την αισθητική του σκηνοθέτη είναι η αμεσότητα αλλά και οι σκοτεινοί δαίμονες της καθημερινής ζωής -στην περίπτωση του Saba, ο ανεπιτήδευτος και ωμός ρεαλισμός του θανάτου, με αφορμή τη δολοφονία του ξαδέρφου του με μαχαίρι. Στίχοι που κυλάνε αβίαστα, χτυπάνε ευαίσθητες χορδές χωρίς να εκβιάζουν τη συγκίνηση. Στο φόντο τους, λεπτοδουλεμένα και κομψά beats σε old school jazzy ή r’n’b αποχρώσεις ολοκληρώνουν έναν ηχητικό καμβά που έχει τη δυνατότητα να τον κάνει υπολογίσιμη δύναμη στο χιπ χοπ και μάλιστα αποφεύγοντας τη χρήση των όποιων κλισέ του είδους.  

Τρέξε μακριά: Μόνο Migos ρε.

Τ’ είπες τώρα; «Το Care For Me επεξεργάζεται τη θλίψη και τη μοναξιά που τη συνοδεύει, το παράδοξο του να νιώθεις απομονωμένος στην πιο συνδεδεμένη εποχή της ιστορίας.» –Pitchfork

Να τ’ αφήσω; 92/100 –Metacritic

https://www.youtube.com/watch?v=A6F2OrOjexs