8

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, υπάρχει ειδικά για εσένα vegetarian delivery από το deliveras.gr, ακόμα και… σουβλάκι! Γιατί όπως και να το κάνουμε ακόμα και το vegetarian σουβλάκι την έχει τη νοστιμιά του!

Ξέρεις όμως που μπορείς να βρεις delivery για χορτοφαγικά γεύματα από τα πιο γνωστά καταστήματα που έχουν εντάξει στο μενού τους πιάτα και σνακ ειδικά για vegetarians.

 

Vegetarian Burgers

Έχεις ακούσει για το μανιτάρι; Σαν κρέας σου λέει. Το Pax Burgers είναι ένα άκρως αντιπροσωπευτικό δείγμα!

Vegetarian Σουβλάκια

Εδώ έχεις αρκετές επιλογές. Ξεχωρίζουν τα Prunas και φυσικά το Πιάτσα Καλαμάκι που το περνάει σε άλλο επίπεδο εντελώς

Vegetarian Κρέπα

Και εδώ υπάρχουν επιλογές. Ειδικά το Crepa – Crepa έχει ανοίξει ψιλοπαντού στην Αττική, και με πολύ δυνατές vegetarian επιλογές που έρχονται στο σπίτι σου!

Vegan Επιλογές

Η Καυτή Πατάτα άνοιξε πριν λίγο χρονικό διάστημα. Αποτελεί όμως μία από τις πιο decent vegan επιλογές, αφού στην πατάτα με ελαιόλαδο, μπορείς να παίξεις όπως σου αρέσει!

Με delivery μέχρι τις 03:00 τις καθημερινές και έως τις 05:00 το ΠουΣου, θα σου λύσει τα χέρια (και τον κόμπο στο στομάχι).

Δες περισσότερα χορτοφαγικές και vegan επιλογές για online delivery στο deliveras.gr!

Εναλλακτικά, μπορείς πάντα να παραγγείλεις από την κατηγορία «μαγειρευτά», που όλα σχεδόν τα καταστήματα περιλαμβάνουν στο μενού τους όσπρια όπως αρακά, φασόλια και φακές αλλά και πίτες με λαχανικά (μανιταρόπιτα, χορτόπιτα, κρεμμυδόπιτα, κολοκυθόπιτα, πρασόπιτα κ.α).

Δες όλες τις επιλογές σε μαγειρευτά στο deliveras.gr!

Πάντως, όποια και αν είναι η επιλογή σου, μην ξεχνάς πως για την ενίσχυση του σιδήρου σου οι διατροφολόγοι προτείνουν να καταναλώνεις συχνά θαλασσινά, χαλβά, μπρόκολο, κουνουπίδι ή λάχανο!