WorldClass_Winter_ShakeBlendStrain_ScottGoldmanCocktailCourier_HeroPhoto...

Το Cocktail Courier είναι η τέλεια λύση για οικοδεσπότες που θέλουν να σερβίρουν κάτι πιο ενδιαφέρον από απλή μπίρα ή κρασί στους καλεσμένους τους. Όπως εξηγεί ο ιδρυτής Scott Goldman, η υπηρεσία παρέχει μια μεγάλη λίστα από ελκυστικά ποτά με μοναδικές γεύσεις, που συνεχώς ανανεώνεται, με προσθήκες που έρχονται από διαγωνισμούς στο ShakeStir.com, μια online κοινότητα για επαγγελματίες bartenders. Η έμπνευση προήλθε από μια επιθυμία να βοηθήσει τους ανθρώπους να μάθουν πώς να φτιάχνουν περίπλοκα και μοναδικά cocktails με ευκολία, στην άνεση του σπιτιού τους.

Όπως λέει, «η ιδέα ήρθε πριν από περίπου τρία χρόνια όταν μιλούσα στον αδερφό μου (και συνιδρυτή) τον Curt, για το πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε τα ιδιαίτερα cocktails πιο προσβάσιμα. Παρότι ο κόσμος δέχεται να πληρώνει $10 ή $15 για ένα cocktail σε ένα bar χωρίς να το σκέφτεται δεύτερη φορά, οι περισσότεροι συμβιβάζονται με κακοφτιαγμένα ποτά όταν βρίσκονται στο σπίτι.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα vodka tonics, αλλά αυτά που φτιάχνει ο κόσμος στο σπίτι, συνήθως δεν τα φτιάχνει σωστά – το tonic χάνει το ανθρακικό του ή το mixer δεν είναι σε σωστή αναλογία.

Ξέραμε ότι στο συγγενικό μας site ShakeStir.com βρίσκονταν χιλιάδες παθιασμένοι bartenders που δημιουργούσαν γευστικά cocktails για συμμετοχές σε διαγωνισμούς κάθε βδομάδα, οπότε σκεφτήκαμε: γιατί να μην δουλέψουμε με όλους αυτούς τους δημιουργικούς bartenders για να βρουν συνταγές τις οποίες θα μπορούμε να στείλουμε κατευθείαν στον κόσμο;

Οι συγκεντρώσεις με φίλους στο σπίτι μπορούν να φέρουν άγχος, αλλά εμείς κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα δίνοντας στους ανθρώπους όλα όσα χρειάζονται για να σερβίρουν φανταστικά ποτά. Θέλουμε να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα στην εμπειρία του bar και την εμπειρία των ποτών στο σπίτι, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε μοναδικά cocktails για όλους, όπου κι αν βρίσκονται.»