Στη Ροζαλία το ζήτημα δεν είναι μόνο κάποιο πιάτο αλλά ο μαγικός τρόπος που σε μεταφέρει από την καρδιά των Εξαρχείων στην αυλή μιας επαρχιακής πόλης και όλοι οι λαχταριστοί, παραδοσιακοί μεζέδες που πρέπει να έχει ένα κυριακάτικο –και όχι μόνο- τραπέζι. Τα εικονιζόμενα τηγανιτά κολοκυθάκια που είναι κομμένα σαν στικς και φυσικά το μπιφτέκι, γεμιστό με τυρί ή όχι, ευχαριστούν και τους πιο απαιτητικούς, με τις πρώτες ύλες να έρχονται κατευθείαν από τους χρόνια έμπιστους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζονται, όπως επιβεβαίωσε ο τωρινός διαχειριστής του μαγαζιού, Γιώργος στην Popaganda.
Ροζαλία, Βαλτετσίου 54, Πλ. Εξαρχείων, τηλ. 210 3302 133, κάνουν και ντελίβερι. Τιμή ανά άτομο 15 ευρώ. Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.