Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας (16/-22/10/2016)

Η Αφροδίτη στις 18 πάει στον Τοξότη, στις 19 ο Αρης συναντάει τον Πλούτωνα και γίνεται χαμός, ενδιαφέρουσα κατάσταση. Νο προμπλέμα, όμως: όλα είναι προβλέψιμα από το Γιώργο Σαλαμά.
Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr.
gsalamas@yahoo.com/  facebook.com/gsalamas

popaganda_zwdia_summer_krios©katerina_karali

Κριός

Αν για οποιονδήποτε λόγο θέλεις ή πρέπει να ασχοληθείς με τη γνώση και την εκπαίδευση ή αν έχεις την επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, τα νέα μπορεί να σε ενδιαφέρουν, η Αφροδίτη μετακινείται στον ένατο οίκο σου και αυτό σημαίνει ότι η αντίληψή σου αλλάζει, η δυνατότητα απορρόφησης και κατάκτησης γνώσης μεγιστοποιείται, και μάλιστα γνώσης η οποία σε διαμορφώνει και σε εξελίσσει. Πολλές αντιλήψεις σου ενδέχεται ο ίδιος να τις θεωρήσεις παρωχημένες και εν τέλει να τις αντικαταστήσεις με νέες, που προκύπτουν από την εμπειρία. Στις 19 η σύνοδος του κυβερνήτη σου Άρη με τον Πλούτωνα είναι γεμάτη από απίστευτη ενέργεια και πραγματοποιείται στον οίκο του κοινωνικού στάτους και της καριέρας. Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν αυτές τις μέρες.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.