Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
12.08.2022

Το αγκάθινο στεφάνι και το μήνυμα του Κέντρικ Λαμάρ για τις αμβλώσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έδωσε το παρόν ο Κέντρικ Λαμάρ και συγκεκριμένα, στο showcase του οίκου Louis Vuitton, όπου πέρασε το δικό του μήνυμα για την κατάργηση του δικαιώματος της άμβλωσης στις ΗΠΑ.
Το αγκάθινο στεφάνι και το μήνυμα του Κέντρικ Λαμάρ για τις αμβλώσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

Στο Fashion Week showcase της Louis Vuitton εμφανίστηκε ο Κέντρικ Λαμάρ ο οποίος και ερμήνευσε κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο, «Mr. Morale And The Big Steppers». Ταυτόχρονα ο διάσημος τραγουδιστής έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα για την κατάργηση του δικαιώματος στην άμβλωση στις ΗΠΑ. 

«Καλή τύχη στα δικαιώματα των γυναικών. Αν σε κρίνουν, κρίνουν τον Χριστό». Επανέλαβε αυτή τη φράση πολλές φορές με αυξανόμενη ένταση, ενώ το στέμμα από αγκάθια (που φορά συνέχεια το τελευταίο διάστημα, ως συνέχεια του concept που πραγματεύεται το τελευταίο του album, “Mr. Morale & the Big Steppers”), είχε ήδη αρχίσει να ματώνει, έχοντας πλέον καλύψει τον ίδιο με αίμα στο πρόσωπο και το σώμα.

Ο Λαμάρ επίσης τίμησε με ένα tribute τον εκλιπόντα Virgil Abloh, ο οποίος υπήρξε ο creative director της εταιρίας και έφυγε από τη ζωή το 2022. Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης τραγούδησε «long live Virgil», συγκινώντας τους θεατές και τους συνεργάτες του Abloh.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.