Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.12.2022

Viva Mexico με ατελείωτα tacos στο Taco Fest Greece

Από 1 έως 7 Νοεμβρίου, σε 21 επιλεγμένα εστιατόρια στην Αθήνα, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο.
Viva Mexico με ατελείωτα tacos στο Taco Fest Greece

Το Taco Fest Greece είναι η μεγαλύτερη καμπάνια που προωθεί τη μεξικάνικη γαστρονομία, τα tacos και όλες τις γεύσεις του Μεξικού. Στη φετινή της έκδοση, συμμετέχουν 21 εστιατόρια φτιάχνοντας τα καλύτερα tacos και πιάτα τους. 4 πόλεις, 7 μέρες και 21 αυθεντικά tacos!

Το Taco Fest Greece θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 7 Νοεμβρίου 2021, σε 21 επιλεγμένα εστιατόρια στην Αθήνα, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο. Για να δείτε ολόκληρη τη λίστα, κάντε κλικ ΕΔΩ.

https://www.youtube.com/watch?v=oPxacU_Dw6M&ab_channel=TacoFestGreece%7CTheTacoExperience

Για τη συμμετοχή σας συνιστάται να κάνετε προεγγραφή στην επίσημη σελίδα της εκδήλωσης και να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας. Από 1 έως 7 Νοεμβρίου, τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα σετ “Special TACO” με σταθερή τιμή. Η χωρητικότητα, οι ώρες και η διαθεσιμότητα θα εξαρτηθούν από τα εστιατόρια. Γι’ αυτόν τον λόγο και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καλό θα είναι να καλέσετε ή να κάνετε κράτηση σε κάθε εστιατόριο που σκοπεύετε να επισκεφτείτε. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας Μεξικού και χορηγείται από: La Costeña, la Asociación de Mexicanos en Grecia, Los Mexikanos, Los Danzantes, Mezcal Alipús y Chiles y Maíz. 

Γίνετε #TacoFAN και μοιραστείτε την εμπειρία σας. Ακολουθήστε το Taco Fest Greece στα κοινωνικά δίκτυα της εκδήλωσης για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές: @TacoFestGreece

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.