Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
19.04.2021

VANS Checkerboard day: Η VANS γιορτάζει τη δημιουργική προσωπική έκφραση ως μια διέξοδο για καλύτερη ψυχική υγεία και ευεξία

Για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες ανησυχίες που προκύπτουν από την παγκόσμια απομόνωση, η Vans δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια σε 10 φιλανθρωπικές οργανώσεις παγκοσμίως και ενώνει την οικογένειά της σε μια κοινή αποστολή για την ψυχική υγεία.

Costa Mesa, CALIF. (27 Οκτωβρίου, 2020) – Η Vans, ως αυθεντικό action sports brand και έντονος υποστηρικτής της δημιουργικής έκφρασης, ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη δεύτερη ετήσια Vans Checkerboard Day, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου. Ως μια παγκόσμια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τη δύναμη της δημιουργικής έκφρασης, η φετινή Checkerboard Day έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς ακολουθεί μια μεγάλη περίοδο παγκόσμιας απομόνωσης. Για τον λόγο αυτό, θα επικεντρωθεί ειδικά στον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζει η δημιουργικότητα για την ψυχική υγεία και ευεξία, ατόμων και κοινοτήτων, σε όλο τον κόσμο.

«Περάσαμε μεγάλο μέρος της χρονιάς σε απόσταση. Και ήταν δύσκολο. Αλλά παρά τη σωματική και ψυχολογική απομόνωση, είμαστε και θα είμαστε πάντα η οικογένεια της Vans, που συνδέει όλα τα μέλη της μέσα από τη δημιουργικότητα», λέει ο Doug Palladini, Vans Global Brand President. «Μια πρόσφατη μελέτη του Complex έδειξε ότι μόνο στις ΗΠΑ, οι μισοί από τους σημερινούς νέους είναι πιο αγχωμένοι και ανήσυχοι τώρα απ’ ότι ήταν πριν ξεκινήσει ο COVID-19. Η αποστολή μας με τη φετινή Vans Checkerboard Day είναι να δείξουμε ότι ακόμα και μικρές πράξεις έκφρασης μπορούν να έχουν μεγάλη δύναμη και αντίκτυπο στην προσωπική και συλλογική μας ευεξία». 

Η Vans θα υποστηρίξει 10 φιλανθρωπικές δράσεις από όλο τον κόσμο, δωρίζοντας συνολικά 1 εκατομμύριο δολάρια. Κοινός σκοπός των ιδρυμάτων αυτών είναι να αντιμετωπίσουν τους παράγοντες που επηρεάζουν την ψυχική υγεία και ευεξία, μέσα από προγράμματα που εστιάζουν στη δημιουργικότητα. Κάθε ένα από τα ιδρύματα θα λάβει 100.000 δολάρια από το Vans Checkerboard Fund at Tides Foundation ή μέσω άμεσης δωρεάς από τη Vans, για να συνεχίσει απερίσπαστα την αποστολή του. Οι φετινοί αποδέκτες είναι: Campaign Against Living Miserably, The Wave Project, The Ben Raemers Foundation, Get Lit-Words Ignite, The Skatepark Project, Arte Por La Vida, Social Skate, Singapore Association for Mental Health, Buku Jalanan Chow Kit, World of Art Brut Culture.

Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, η Vans θα διοργανώσει επίσης μια σειρά από digital ενέργειες για τους fans της σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να γνωρίσουν τη δύναμη της δημιουργικής αυτο-έκφρασης και τον ρόλο που μπορεί να έχει στην ψυχική υγεία και ευεξία. Οι ενέργειες περιλαμβάνουν ένα TikTok challenge #VansCheckerboardDay, ενώ δίνεται η ευκαιρία στους fans να ακούσουν απευθείας παγκόσμιους πρεσβευτές του brand -όπως ο Tony Hawk, ο Anderson .Paak, η Yaya Zahir και άλλοι- να μιλούν για το πως έχει βοηθήσει τους ίδιους η δημιουργική αυτο-έκφραση.

Εκτός από την υποστήριξη της Vans, ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, δυνατότητα να υποστηρίξουν τα 10 φιλανθρωπικά ιδρύματα θα έχουν και οι fans του brand σε όλο τον κόσμο, αγοράζοντας ένα limited-edition Vans Checkerboard Day μπλουζάκι ή ένα ζευγάρι Authentic σχεδιασμένο από τον διάσημο καλλιτέχνη και πρεσβευτή της Vans, Geoff McFetridge. Το 100%  των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο The Vans Checkerboard Fund at Tides Foundation. Επίσης, μέσω του app Vans Family, οι fans θα μπορούν να επιλέξουν μια χρηματική δωρεά ως αντάλλαγμα για τα loyalty points τους.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το vans.com/checkerboardday για να δείτε τα προϊόντα της Checkerboard Day, να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συμμετέχουσες φιλανθρωπικές οργανώσεις, να κάνετε τη δική σας δωρεά και να ενημερωθείτε για τη σημασία της υποστήριξης που παρείχε στις τοπικές κοινότητες η πρώτη Vans Checkerboard Day, το 2019. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τη Vans στα social media, για να συμμετάσχετε στο TikTok challenge #VansCheckerboardDay.

Σχετικά με τη Vans 

Η Vans®, brand της εταιρείας VF, είναι ένα αυθεντικό action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ. Οι αυθεντικές συλλογές της Vans® πωλούνται σε 97 χώρες μέσω ενός δικτύου θυγατρικών εταιρειών και διανομέων. Η Vans® διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. To brand προωθεί τη δημιουργική έκφραση της νεανικής street κουλτούρας μέσω των action sports, της τέχνης και της μουσικής, προσφέροντας προοδευτικές πλατφόρμες, όπως τις: Vans Checkerboard Day, Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Custom Culture, αλλά και τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης και μουσικό προορισμό, το “House of Vans”. 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.