Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
01.08.2021

Τραγωδία στην Ιταλία με ένοπλο που σκότωσε τρία άτομα προτού αυτοκτονήσει

Ο δράστης, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να πυροβολεί και δολοφόνησε δύο παιδιά και έναν ηλικιωμένο άντρα.

Δύο μικρά παιδιά και έναν ηλικιωμένο σκότωσε ένας 34χρονος άνδρας, σήμερα, στο προάστιο της Ρώμης Άρντεα, προκαλώντας σοκ σε όλη την Ιταλία.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράσης, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να πυροβολεί και δολοφόνησε τα δυο παιδιά (αδέλφια, ηλικίας 3 και 8 ετών) που έπαιζαν, και αμέσως μετά έναν ηλικιωμένο άνδρα, 84 ετών, που επέβαινε σε ποδήλατο.

Στη συνέχεια ο ένοπλος αμπαρώθηκε μέσα στο σπίτι του, όπου και αυτοκτόνησε πριν συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε ψυχικά προβλήματα. Οι κάτοικοι και ο δήμαρχος του προαστίου Άρντεα θεωρούν ότι πρόκειται για μια προαναγγελθείσα τραγωδία.

Σύμφωνα με τους περίοικους, αλλά και τους συγγενείς των θυμάτων, ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα, ήταν γνωστό ότι οπλοφορούσε και είχε απειλήσει, με το περίστροφό του, σειρά κατοίκων. Κάποιοι, μάλιστα, φέρονται να κατήγγειλαν ότι επρόκειτο για άκρως επικίνδυνο άτομο αλλά δεν υπήρξε η πρέπουσα ανταπόκριση.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Άρντεα, Μαριάνο Σαβαρέζε, ο δολοφόνος είχε συγγενική σχέση με τα τρία θύματα. Τα δυο μικρά παιδιά θανατώθηκαν ενώ έπαιζαν έξω από την αυλή του σπιτιού τους. Οι προσπάθειες παροχής πρώτων βοηθειών, με ελικόπτερο, αποδείχθηκαν μάταιες. Ο ηλικιωμένος άνδρας, δολοφονήθηκε ενώ πήγαινε βόλτα με το ποδήλατό του. Όταν, λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα ώρα Ιταλίας, οι καραμπινιέροι έκαναν έφοδο στο σπίτι του δράστη, διαπίστωσαν ότι είχε αυτοκτονήσει.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.