Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
08.02.2023

Το “Animal Rights Greece” καταγγέλλει τη θανάτωση αλεπούδων με πρόσχημα την «ενεργητική επιτήρηση για την λύσσα της κόκκινης αλεπούς»

«50 ευρώ για κάθε δολοφονημένη αλεπού σε κυνηγούς». «Με μηδενικά κρούσματα απο το 2014 διατάζουν τους hitmen να δολοφονήσουν όλα αυτά τα ζώα ενώ έχουν πραγματοποιηθεί εναέριοι εμβολιασμοί για τη λύσσα», καταγγέλλει μεταξύ άλλων η σελίδα.
Το “Animal Rights Greece” καταγγέλλει τη θανάτωση αλεπούδων με πρόσχημα την «ενεργητική επιτήρηση για την λύσσα της κόκκινης αλεπούς»

Πριν από μερικές ημέρες, εντύπωση έκανε η ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, η οποία ενημέρωνε τους κυνηγούς ότι «από 18/11/2022 και για διάστημα 2 μηνών, δηλαδή έως 18/1/2023 πραγματοποιείται η ενεργητική επιτήρηση για την λύσσα της κόκκινης αλεπούς, δηλαδή η θήρευση με πυροβόλο όπλο και η παράδοση προς εργαστηριακή εξέταση με αποζημίωση 50,00 ευρώ (πενήντα) για κάθε αλεπού».

Δόθηκαν μάλιστα και «οδηγίες» προς τα μέλη του Συλλόγου:

«Η αλεπού που θα θηρεύσουμε ΔΕΝ πρέπει να είναι πυροβολημένη στο κεφάλι, την τοποθετούμε σε μία πλαστική σακούλα και την παραδίδουμε στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης στα δημόσια σφαγεία, περιοχή πετρελαιοαποθηκών δίπλα στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. από Δευτέρα έως και Παρασκευή πρωινές ώρες πηγαίνουμε το δείγμα κατευθείαν εκεί, το Σάββατο και Κυριακή καλούμε στα παρακάτω κινητά τηλέφωνα για συνεννόηση…»

Αντιδρώντας σε αυτή την ενέργεια, η σελίδα Animal Rights Greece, καταγγέλλει:

« 50 ευρώ για κάθε δολοφονημένη αλεπού σε κυνηγούς από 18/11/2022 έως 18/1/2023 με δικαιολόγηση “την ενεργητική επιτήρηση για την λύσσα της κόκκινης αλεπούς, δηλαδή τη θήρευση με πυροβόλο όπλο και η παράδοση προς εργαστηριακή εξέταση.”

355 είναι οι ζώές των επικηρυγμένων κόκκινων αλεπούδων ως προς δολοφονία από την κυβέρνηση με πληρωμή 50€ η ζωή σε κάθε κυνηγό που θα τα καταφέρει και δεν θα τις πυροβολήσει στο κεφάλι!

Με μηδενικά κρούσματα απο το 2014 διατάζουν τους hitmen να δολοφονήσουν όλα αυτά τα άτομα ενώ έχουν πραγματοποιηθεί εναέριοι εμβολιασμοί για τη λύσσα.

Για ποιο λόγο λοιπόν επιτρέπουν την εκτελεσή τους επ’ αμοιβή;

Η κυβέρνηση δυστυχώς θέλει να δείχνει ότι διατηρεί ένα φιλοζωικό χαρακτήρα ωστόσο οι αποφάσεις και η ακολουθούμενη πολιτική δείχνει το αντίθετο.

Να σημειωθεί ότι οι αλεπούδες είναι οι φυσικοί θηρευτές των αγριογούρουνων τα οποία και αυτά “επικυρήσονται” και δολοφονούνται από τους κυνηγούς.

Ο πληθυσμός χερσαίων ειδών της πανίδας και της χλωρίδας, για τα οποία υπάρχουν στοιχεία σε βάθος χρόνου, έχει μειωθεί κατά περίπου 42 % την τελευταία δεκαετία.

Οι ανθρώπινες δραστηριότητες έχουν ωθήσει τον πλανήτη στην έκτη μαζική εξαφάνιση ειδών, με ένα εκατομμύριο είδη να απειλούνται με εξαφάνιση.Από το 1970 έως το 2014, ο παγκόσμιος πληθυσμός άγριων ζώων μειώθηκε κατά 60 %.

Ο ρυθμός εξαφάνισης των ειδών είναι σήμερα, σε ολόκληρο τον κόσμο, περίπου 100-1 000 φορές ταχύτερος από αυτόν της εποχής πριν από την εμφάνιση του ανθρώπου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβάν εξαφάνισης μετά την εξαφάνιση των δεινοσαύρων.

Και συνεχίζουμε να σκοτώνουμε ότι Άγρια ζωή έχει απομείνει!»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnimalRightsGreece (@animalrightsgreece_22)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.