Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
03.10.2023

Συνεργασία τιτάνων: Dario Argento-Iggy Pop

Ο Iggy θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του μάστορα του ιταλικού τρόμου.
Συνεργασία τιτάνων: Dario Argento-Iggy Pop

Ο Dario Argento επιστρέφει στο κουρμπέτι -δε μετράμε το ψιλοατυχές Dracula- με νέο φιλμ και τι πρωταγωνιστή: Στο επερχόμενο «The Sandman», η πρώτη μούρη θα είναι ο Iggy Pop, που περάν του τεράστιου μουσικού στάτους του είναι χρόνιος φαν του σκηνοθέτη και γνωστός για τα εκλεκτικά του guest σε ταινίες, όπως στο Νεκρό του Jarmusch. 

Και όπως επιτάσσουν οι καιροί του kickstarting, οι παραγωγοί της ταινίας, Daniela Tully, Jeff Rogers και Rob Heydon, ψάχνουν περί τις $250,000 μέσω του site Indiegogo. Και βέβαια, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι «χρηματοδότες» θα λαμβάνουν και κάποια μπόνους, όπως προσωπικά μηνύματα από τους Argento και Pop, ξεναγήσεις στο πλατώ και ίσως ένα μικρό ρολάκι στην ταινία (το δελτίο γράφει κάτι για «black-gloved killer»).

Το στόρι, γραμμένο από τον David Tully (σ.σ είχε γράψει το Djinn του Tobe Hooper), αναφέρεται σε έναν σίριαλ κίλερ, που υποδύεται ο Iggy, με αναφορές στα γνωστότερα φιλμ του Argento, τα Suspiria και Deep Red. Αμφότεροι οι Argento και Pop είναι ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία τους, με τον τελευταίο μάλιστα να θεωρεί πως «θα ολοκληρωθεί η ζωή μου παίζοντας σε ταινία του Argento». Αναμένουμε με ενδιαφέρον το Giallo της νέας εποχής.

https://www.youtube.com/watch?v=ksJTyQM3kLI

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.