Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
23.03.2023

Ρωσίδα δημοσιογράφος πέθανε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στο Κίεβο

Η Oksana Baulina κάλυπτε τον πόλεμο για λογαριασμό του ανεξάρτητου ρωσικού Μέσου The Insider.
Ρωσίδα δημοσιογράφος πέθανε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στο Κίεβο

Η Oksana Baulina δημοσιογράφος του ανεξάρτητου ρωσικού μέσου The Insider πέθανε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στο Κίεβο. Κινηματογραφούσε την καταστροφή που προκάλεσαν στο Ποντόλσκ, συνοικία της ουκρανικής πρωτεύουσας, τα ρωσικά στρατεύματα.

Ένας ακόμα πολίτης έχασε τη ζωή του ενώ δύο άνθρωποι που τη συνόδευαν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Η δημοσιογράφος βρισκόταν στην Ουκρανία ως ανταποκρίτρια και κάλυπτε τις καταστροφές στο Λβιβ και το Κίεβο επικρίνοντας τη διαφθορά της ρωσικής κυβέρνησης.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως παραγωγός για το Ίδρυμα Κατά της Διαφθοράς (Anti-Corruption Foundation). Όταν ο οργανισμός καταχωρήθηκε ως εξτρεμιστική οργάνωση αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρωσία και συνέχισε να καλύπτει το πολιτικό ρεπορτάζ αυτή τη φορά για λογαριασμό του Insider.

Από τη μεριά του το ρωσικό μέσο ενημέρωσης δεσμεύτηκε να συνεχίσει το έργο της ενώ εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της.

“Θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών εγκλημάτων πολέμου, όπως ο ανελέητος βομβαρδισμός κατοικημένων περιοχών με θύματα αμάχους και δημοσιογράφους” ανέφερε σε επίσημη τοποθέτησή του το Insider.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.