Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.11.2022

The Tree House: Ένα ξύλινο περίπτερο στο Λονδίνο, φτιαγμένο για την κοινότητα, γύρω από τον πλάτανο

Στην περιοχή Elephant & Castle, νότια του Τάμεση.
The Tree House: Ένα ξύλινο περίπτερο στο Λονδίνο, φτιαγμένο για την κοινότητα, γύρω από τον πλάτανο

Το λονδρέζικο αρχιτεκτονικό στούντιο Bell Phillips ολοκλήρωσε ένα ξύλινο περίπτερο γύρω από έναν πλάτανο σε πάρκο στην περιοχή Elephant & Castle, νότια του Τάμεση. Με επωνυμία «The Tree House», είναι ο πόλος έλξης σε χώρο πράσινου μέσα στην ανάπτυξη Elephant Park, ενός πρότζεκτ ανάπλασης το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Lendlease με στόχο τη δημιουργία 3.000 κατοικιών και δημόσιων χώρων πράσινου.

Πλησίασαν το αρχιτεκτονικό γραφείο, το οποίο ίδρυσαν το 2004 οι Tim Bell και Hari Phillips, για να σχεδιάσουν στο σημείο το οποίο έχει αρκετά πλατάνια έναν κοινοτικό χώρο στον οποίο θα στεγάζεται καφέ, WC και μια πολυχρηστική αίθουσα προς ενοικίαση. Η πρόθεση είναι να χρησιμοποιείται το περίπτερο για διάφορες εκδηλώσεις και συναντήσεις της κοινότητας οι οποίες θα μπορούν να προγραμματιστούν και για τους εξωτερικούς χώρους δίπλα .

«Το περίπτερο έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια απρόσκοπτη ροή μεταξύ του πάρκου και του περίπτερου, θολώνοντας τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού, έγκλεισης και έκθεσης» υπογράμμισαν από το γραφείο Bell Phillips.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bell Phillips Architects (@bellphillipsarc)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.